Skip to content

Perron C opent Ideeëncafé

Redactie
15 september 2014 | 16:03

Advertentie

Perron-CAls deelnemer aan Cultureel Lint trapt Perron C het nieuwe culturele seizoen in Weert af met een Ideeëncafé. Café ’t Swaentje is aanstaande zondagmiddag 21 september de plek waar frisse, creatieve inzichten geboren worden. Tussen 12.30 en 17.00 uur kun je je vraag of probleem aan het collectief Perron C voorleggen. Dat kan van alles zijn, van zakelijk tot privé. Hoe breng ik mijn bedrijfsboodschap creatief over de bühne? Hoe kan ik mijn website verbeteren? Waarom lukt het me maar niet om een goede pay-off te bedenken? Hoe kan ik met mijn interieur mensen mobieler en productiever maken? Of: hoe maken we de binnenstad van Weert aantrekkelijker?

Ideeëncafé

Verwacht deze middag geen kant-en-klare oplossing. Daarvoor is de tijd simpelweg te kort. Tijdens Cultureel Lint in café ’t Swaentje laten we vooral zien wat de kracht van samenwerken en verbinden is. Verschillende, creatieve disciplines, verbonden binnen Perron C, benaderen uw vraagstukken vanuit een andere visie of denkrichting. Dat leidt tot verfrissende, verrassende ideeën.

logo-Perron-CAlle reden dus om tijdens Cultureel Lint even binnen te lopen bij ’t Swaentje. Voor een kennismaking met ons collectief en het stellen van uw vraag. Hoe het werkt? Schrijf je vraag en contactgegevens op de kaart die je bij binnenkomst krijgt overhandigd en deponeer deze in de speciale ‘ideeën-Jukebox’. De Perroniers gaan er vervolgens samen mee aan de slag. Wanneer jouw kaart aan de waslijn hangt, is het ‘verrassingsei’ gelegd.

Laat je inspireren door Perron C. We zien je graag, de 21e!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_02 De Nachtegaal Someren
Met Michiel Malschaert, de Somerense troubadour
2 oktober 2024 | 14:00
Toon Hermans Huis Weert wint ventilatiesysteem
Deze wordt binnenkort geïnstalleerd
2 oktober 2024 | 13:00
Sam-Schroder-Paralympische-spelen-Parijs-2024
Paralympische Spelen 2024 in Parijs
2 oktober 2024 | 11:30
2024_10_02 The Ray-Stabbing Singers
Koffie of thee staan klaar!
2 oktober 2024 | 8:48

Advertentie