Skip to content

Jong Nederland Budschop – Club Spaar Actie

Glendi
20 september 2014 | 13:10

Advertentie

Jong Nederland actie Jan LindersSupermarktketen Jan Linders is weer gestart met de Club Spaar Actie. Van 15 september t/m 12 oktober 2014 ontvangen klanten van Jan Linders bij elke 10 euro aan boodschappen én bij speciale acties, een clubmunt. Deze munten kunnen per supermarkt aan de club naar keuze ‘gedoneerd’ worden. De verzamelde munten worden naar verhouding omgezet in euro’s voor de clubkas.

Dit jaar is Jong Nederland Budschop samen met Handbalvereniging Merefeldia, Paus Pius X Scouting en KinderVakantieWerk verkozen tot een van die clubs.

Jong Nederland Budschop heeft vanzelfsprekend het beste voor met alle leden. Daarom organiseert de werkgroep Kadervorming jaarlijks workshops en cursussen zodat iedere leid(st)er met de juiste kennis en kwaliteiten de groepen begeleiden. Tevens wordt rondgekeken voor de aanschaf van nieuwe huttenten zodat de jongste leden in de toekomst ook mee kunnen op het altijd geweldige zomerkamp.

Jan Linders Club Spaar Actie

Zaterdag 20 september presenteert Jong Nederland Budschop zich op het Lambertushof, tegenover de Jan Linders. Ben jij de snelste op het parcours? Wil je geschminkt worden? Of misschien wil je wel iets leuks knutselen voor thuis? Kom dan een kijkje nemen in de Jong Nederland keuken!

Draag je onze sprankelende jeugdvereniging een warm hart toe? Doneer dan je spaarmunten aan Jong Nederland Budschop of stem (dagelijks) op ons via www.janlinders.nl/sponsoring/clubspaaractie.

Neem ook eens een kijkje op www.jongnederlandbudschop.nl of www.facebook.com/jongnederlandbudschop.

Jan Linders Club Spaar Actie

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie