Skip to content

HV Merefeldia deelnemer Clubspaaractie Jan Linders

Redactie
24 september 2014 | 15:03

Advertentie

HV merefeldia club spaar actieHandbalvereniging Merefeldia neemt als één van de vier geselecteerde verenigingen deel aan de Club Spaar Actie 2014 van Jan Linders Nederweert. Je kunt HV Merefeldia helpen door tot en met 12 oktober je boodschappen te doen bij Jan Linders Nederweert.

Clubspaaractie Jan Linders

Klanten ontvangen bij elke € 10,- aan boodschappen en bij speciale actieproducten “Jan Linders clubmunt“. Deze munten kunnen in de speciale verzamelbuizen van de club gestopt worden. Je kiest natuurlijk voor HV Merefeldia!! Ze gaan de strijd aan met o.a. Waterscouting Nederweert, Kindervakantiewerk en Jong Nederland Budschop.

Op zaterdag 11 oktober 2014 zal HV Merefeldia zich als club promoten bij Jan Linders met het thema scoren voor HV Merefeldia. Ook loopt er al een actie waarmee leuke prijzen te winnen zijn. De opdracht luidt als volgt: “Maak bij de fotopilaar van HV Merefeldia in de Jan Linders supermarkt een foto/selfie en plaats deze op de facebookpagina van HV Merefeldia“. De meest leuke, grappige, orginele foto’s winnen een toffe prijs zoals: een snoeppakket (bon van de toverbal & ijssalon Florence), fotopakket (waardebon van fotostudio Ton) een speelgoedpakket of een boodschappenpakket! Dit kun je doen t/m 10 oktober. Op 11 oktober tijdens onze promotiedag worden de winnaars bekend gemaakt!

Aan het einde van de actieperiode, wordt het aantal verzamelde munten door Jan Linders naar verhouding omgezet in keiharde euro’s voor de clubkas! Maar niet alleen door boodschappen te doen bij Jan Linders help je de club. Ze hebben namelijk ook stemmen nodig. Klik op de volgende link en stem op HV Merefeldia. Dit telt namelijk ook nog mee in het eindresultaat. Ook hier maak je nog kans op mooie prijzen. Je kan elke dag opnieuw stemmen!!!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie