Skip to content

Schutterij St. Antonius in de prijzen bij LDS

Redactie
28 september 2014 | 11:26

Advertentie

Schutterij St AntoniusZaterdag heeft het eerste dames team van Schutterij St. Antonius een mooie 2de plaatst behaald tijdens de 23ste editie van het Limburgs Dames Schuttersfeest (LDS) 2014 te Sint-Huibrechts-Lille. De dames Leanne Reijnders, Truus Corstjens en Lieke Reijnders eindige hiermee net achter het winnende team van schutterij Sint-Michael uit Doenrade.

Schutterij St. Antonius in de prijzen

Nadat men zondag 21 september met 75 drietallen begonnen was, waren er hiervan zaterdag nog 27 drietallen overgebleven. Schutterij Sint Antonius Nederweert had zaterdag nog alle drie de begonnen drietallen in de strijd. Dit is op zich al een unieke prestatie!

Het werd een zeer spannende wedstrijd en het 1e drietal van Sint Antonius heeft tot het laatste moment meegestreden om de overwinning en behaalde in een enerverende strijd een 2e plaats. Een geweldig resultaat! Dit drietal bestond uit Lieke Reijnders, Truus Corstjens, en Leanne Reijnders. Verder behaalde het 2e drietal ( Anny Stals, Fien Beijes, Sandra Janssen) een 9e plaats en het 3e drietal een 22e plaats (Leen Reijnders, Marie-José Ceelen en Anita Claessens). Hele mooie resultaten waar de schutterij trots op kan zijn. Ook een compliment voor de buksmeester, Hans Reijnders, die natuurlijk ook zijn steentje voor dit resultaat heeft bijgedragen. De 1e plaats is behaald door schutterij St. Michael uit Doenrade.
Bij de prijsuitreiking mochten de 10 beste drietallen op het podium komen. Het 2e drietal met de 9e plaats kreeg een mooie beker en het 1e drietal met de 2e plaats kregen ieder een zilveren erespeld opgestoken voor deze prachtige prestatie.

In het 3e drietal zat ook de oudste schutter van het LDS Leen Reijnders, maar liefst 80 jaar jong. Zij werd door de federatievoorzitter bij de prijsuitreiking extra vernoemd, dat hij het zo waardeerde dat zowel jong als oud met dit LDS mee hadden gedaan. Hij hoopte Leen volgend jaar natuurlijk weer terug te zien! Al met al een zeer geslaagd LDS voor schutterij Sint Antonius Nederweert en op naar het volgende OLS en LDS!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie