Skip to content

Start verkoop 2e fase La Cour Bleue

Redactie
2 oktober 2014 | 16:22

Advertentie

Luxe toreenappartementen WeertZaterdag 4 oktober is van 11.00-15.00 uur op de bouwlocatie start de verkoop. Geïnteresseerden in de nieuwbouw La Cour Bleue kunnen vanaf maandag 6 oktober meer informatie krijgen over de koopappartementen van blok D (Torenappartementen) en E (stadsappartementen). Vanaf a.s. zaterdag zijn de verkoopbrochures beschikbaar en kan men de voorkeur vastleggen. Ben je verhinderd? Vanaf maandag 6 oktober zullen de verkoopbrochures beschikbaar zijn op kantoor van Saelmans makelaardij.

Start verkoop 2e fase La Cour Bleue

17 luxe torenappartementen
Gelegen in de woontoren variëren 17 luxe torenappartementen in oppervlakte van 125m2 tot 299m2. Het penthouse gelegen op de 9e en 10e verdieping biedt een adembenemend uitzicht.  Alle appartementen beschikken over een eigen opgang vanuit de parkeergarage. Vanuit de eigen parkeerplaats gelegen in een afgesloten parkeerruimte is er toegang tot de berging en lift. De torenappartementen beschikken zoals u mag verwachten over een luxe afwerking.


Stadsappartementen
La Cour Bleue  nieuwbouw WeertDe stadsappartementen bieden woonkansen voor de beginnende woningbezitter. Betaalbare waardevaste appartementen in hartje centrum. VON-prijzen vanaf € 121.900,-. Heeft u interesse? U wordt geadviseerd om bij interesse u zeker a.s. zaterdag in te schrijven.

Weerts accent met gratis interieuradvies van Jackie Rademakers
Aanstaande zaterdag kunt u tevens kennismaken met Jackie Rademakers en uzelf inschrijven voor een gratis interieurspeeddate. Jackie Rademakers Interieurontwerp gaat graag samen met u aan de slag om uw torenappartement zó in te richten dat het comfortabel en ‘thuis’ voelt. Wat is een fijne plek om lekker een boek te lezen of waar is het mooi om uitgebreid te tafelen? Hoe schep je ruimte en creëer je toch beslotenheid?

Passage appartementen Fase 1
De verkoop en verhuur van de 1e bouwfase verloopt voorspoedig. Wonen Limburg meldt: “La Cour Bleue is een gewild wooncomplex, dit wordt onderstreept doordat ruim 70% van de huurwoningen reeds zijn toegewezen”. Saelmans makelaardij: “op korte termijn hebben wij reeds 45% verkocht. In deze markt geeft de toplocatie in combinatie met de kwaliteit en duurzaamheid een extra stimulans om er snel bij te zijn. Iedereen die meer informatie wenst over wonen in het comfortabel woonhof La Cour Bleue kan dezelfde dag terecht op de bouwplaats tussen 11.00 -15.00 uur.

Gezellig, gemakkelijk, genieten…..midden in hartje Weert.  
Meer informatie is te vinden via: www.lacourbleue.nl en www.facebook.com/lacourbleue

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie