Skip to content

Praktijkdag Jonge Autorijders

Glendi
5 oktober 2014 | 9:39

Advertentie

DriveXperience HeythuysenJonge chauffeurs opgelet! Op zaterdag 1 en zondag 2 november kunnen autorijders van 18 t/m 24 jaar die tussen de 3 maanden en twee jaar hun rijbewijs hebben gratis deelnemen aan ‘The DriveXperience’. Dit is een praktische en leerzame dag voor jonge autorijders. Een eigen auto is niet nodig. Let op, het aantal plaatsen is beperkt.

The DriveXperience Heythuysen

De gratis praktijkdagen worden georganiseerd in opdracht van het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Limburg (ROVL) en vinden plaats in Heythuysen. Je maakt die dag onder meer een rit door de omgeving waarbij je het rijgedrag van jezelf en anderen beoordeelt. Op een mobiele rem/slipbaan maak je een noodstop. Zo kun je ervaren hoe het is om op een glad wegdek onverwacht een noodstop te moeten maken.

Per dag kunnen maximaal 48 deelnemers meedoen. Snel aanmelden is dus een must! Beide dagen beginnen om 9.00 uur en duren tot uiterlijk 16.00 uur. Na aanmelding via internet krijg je een eigen inlogcode om via internet op de site van CitoDrive alvast enkele tests te doen. Aanmelden kan via www.thedrivexperience.nl of via www.jongeautorijders.nl. Op deze sites staat ook aanvullende informatie over deze praktijkdagen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00
2024_09_17 Smeden en motorendag Eynderhoof
Dagje uit
17 september 2024 | 13:30
Asfalt-wegwerkzaamheden-Winnerstraat-Uliker-Nieuwstraat-Nederweert-4
De werkzaamheden duren een kleine maand
17 september 2024 | 12:24
1Overlijdensbericht Kitty Houtappels - Gielen
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
17 september 2024 | 8:30

Advertentie