Skip to content

Muziekcollectief Nederweert Live, kom je ook!

9 oktober 2014 | 18:43

Muziekcollectief Nederweert LiveOp zondag 12 oktober vanaf 14.00 uur is het zover. De eerste info/brainstorm sessie van de nieuwe stichting Muziekcollectief Nederweert Live in samenwerking met Willem Tell. Nadat het bestuur de eerste stappen heeft gezet is het nu aan de Nederweerter Muzikanten om samen het muziekcollectief succesvol te maken.

Doel omschrijving:
De muziekcultuur binnen Nederweert op de kaart zetten door muzikanten binnen Nederweert te ondersteunen, zoveel mogelijke muzikale activiteiten, samenwerkingsverbanden en onderlinge verbindingen te realiseren. Dit betekent o.a. dat naast de bands er ook singer-songwriters, en muzikanten zonder band lid kunnen zijn. Daarnaast doen we ook een oproep aan de harmonieën en fanfares van onze gemeente. Wellicht dat er veel leden zijn die dolgraag met hun instrument in een band willen spelen maar simpelweg nooit op het idee zijn gekomen om hier aan te beginnen. Deze middag zal in het teken staan van informatie geven over de doelen van de stichting en input ontvangen om deze doelen te kunnen bereiken.

Hoe kan de stichting de muzikanten zo optimaal mogelijk ondersteunen?
Natuurlijk wordt de dag muzikaal afgesloten met een jamsessie. Neem dus gerust je instrument mee, het muziekcollectief zorgt voor een backline zodat je in kan prikken.

Kortom:

  • Ben je muzikant (individueel of in een band)?
  • Wil je graag meer weten over het muziekcollectief?
  • Ben je geen muzikant maar draag je de muziek wel een warm hart toe?
  • Heb je ideeën over de mogelijkheden van het muziekcollectief?

Zorg dan dat je erbij bent zondag 12 oktober, 14:00 uur in het WillemTell gebouw, Beatrixstraat 47a. (wandelpad achter de basisschool budschop of met de auto bereikbaar via de Bernhardstraat).

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie