Skip to content

Groeikansen voor je club/vereniging

Redactie
13 oktober 2014 | 19:21

Advertentie

vrijwilligers nederweertOp dinsdag 7 oktober organiseerde het Vrijwilligersplatform en infoavond onder de titel “Groeikansen voor je club“. Een workshopavond voor en door vrijwilligers georganiseerd. De avond in Zorgcentrum St Joseph werd geopend door Wethouder Geraats. Hij gaf in zijn toespraak de huidige ontwikkelingen weer over vrijwilligerswerk en de mantelzorg.

Groeikansen voor je club/vereniging

Er werden drie workshops gehouden: Bestuursaansprakelijkheid, Fondsenwerving en Imago en PR. Iedere workshopleider gaf een korte inleiding om vervolgens in de workshop met de dagelijkse praktijk van het onderwerp aan de slag te gaan.

Deze mix van verschillende achtergronden bood gelegenheid om in elkaars keuken te kijken, wat als positief ervaren werd. Met elkaar zaken delen en van elkaar leren. Ondanks de de interessante onderwerpen werd de avond niet druk bezocht. Een gemiste kans?

Wil je meer informatie of heb je wensen in scholing, informeer bij Vrijwilligerspunt Nederweert 0495-688249 of mail naar info@vpnederweert.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie