Skip to content

Lezing over Sportief Opvoeden

Glendi
15 oktober 2014 | 9:22

Advertentie

Ewald van Kouwen, thema-avond oudervereniging College WeertHoe kun je als vader of moeder zorgen dat het goed gaat met je kind op allerlei terreinen zoals in de sport en rond school?

Op maandag 3 november organiseert de Oudervereniging van Het College voor alle geïnteresseerden en in het bijzonder voor alle ouders en leerlingen van Het College, de Philips van Horne en Het Kwadrant een thema-avond ‘Sportief opvoeden’.

Ewald van Kouwen

De oudervereniging heeft communicatiedeskundige en sportcoach Ewald van Kouwen uitgenodigd om een lezing te komen geven. Samen met een groep acteurs trekt hij door het hele land. Ewald brengt het verhaal vanuit de sport, wat heel veel mensen aanspreekt. Het is niet alleen toepasbaar in de sport, maar ook bij de opvoeding van je kinderen en rond school. Zijn verhaal is heel bijzonder. Hij beweert dat er een groot verschil is tussen hoe ouders zich in de praktijk gedragen en wat juist aantoonbaar goed werkt. En dat is natuurlijk bizar… Ben je nieuwsgierig geworden?

De afgelopen jaren heeft Ewald van Kouwen 300 keer in het theater gestaan, met een voorstelling speciaal voor sportclubs. Bezoekers gaven gemiddeld een 8. ‘Heel grappig!’. ‘Zo herkenbaar!’. Momenteel geeft hij met veel succes theatrale lezingen voor ouders. Die zijn inhoudelijk interessant, maar tegelijk ook gegoten in een bijzondere vorm. Zo krijgt een van de leerlingen van Het College Weert (David Ackermans) deze avond een rol!

De theatrale lezing vindt plaats in de aula van Het College Weert aan de Parklaan 1a, van 20.00 – 21.30 uur. De deuren gaan open om 19.45 uur. De toegang is gratis. Voor de ouders van Het College is er voorafgaand aan de thema-avond om 19.15 uur de jaarvergadering van de Ouderraad in de Collegezaal. Aanmelden voor de thema-avond kan tot uiterlijk maandag 27 oktober via info@college.nl. Vermeld bij je aanmelding je naam en het aantal personen waarmee je komt.
Vol = vol.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Dat moet gevierd worden!
2 oktober 2024 | 18:00
Dierendag hond Depositphotos serezniy
Stuur snel jouw foto naar Nederweert24!
2 oktober 2024 | 17:30
2024_10_02 Stankhinder Kringgreppel Nederweert-Eind-1
Geen gevaarlijke stoffen waargenomen
2 oktober 2024 | 17:16
politie-stock-1-1
Bij het incident raakte één persoon gewond.
2 oktober 2024 | 17:05

Advertentie