Skip to content

Ongeval Randweg-Zuid Nederweert

Redactie
20 oktober 2014 | 12:51

Advertentie

ongeval randweg zuid.jpg 2De hulpdiensten zijn vanmiddag gealarmeerd voor een ongeval op de Randweg-Zuid ter hoogte van het Total Tankstation. Twee personenauto’s zijn hier met elkaar in botsing gekomen. Een persoon is gestabiliseerd in zijn voertuig.

Een gewonde bij ongeval Randweg-Zuid

Bij het stoplicht reed een van de personenauto’s achterop de ander. De brandweer is ter plaatse gekomen en heeft de medewerkers van de ambulance geassisteerd met het stabiliseren van de gewonde. Hij wordt per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie zal een onderzoek instellen naar de toedracht van het ongeval.

Advertentie

6 Reacties

  1. Is ook het gevaarlijkste punt van Nederweert. Hier rijden dagelijks auto’s met hoge snelheid door bij een rood verkeerslicht.

  2. Was beter en slimmer geweest als ze de ingang en uitgang tot dat bedrijven park niet aan deze drukke randweg hadden gemaakt. Maar aan de andere kant waar nu ook al een in uit uitgang is en het verkeer niet meer zo hrad rijdt.. Bij de vee arts daar. Velen rijden door rood. Klopt.

  3. Gewoon opletten en stoppen als het licht rood is en een beetje afstand bewaren kan ook geen kwaad .

  4. Vind inderdaad dat ze hier veel door het rood rijden. Ook bij het viaduct , gebeurt het 9 van de 10 keer, dat jezelf groen hebt, en er nog ff een vrachtwagen aan komt scheuren. Misschien dat de lichten niet goed op elkaar afgestemd zijn, en anders maar eens flink bekeuren, voordat er een ongeluk gebeurt

  5. Klopt helemaal @Moeke, die verkeerslichten bij het viaduct zijn qua timing door een of andere clown ingesteld, wanneer 1 rijbaan rood licht krijgt, dan springt meteen de andere op groen.
    Deze weggebruikers zien dan inderdaad nog een auto of vrachtwagen voorbij flitsen die net oranje wil halen maar dan net nog door het rood voorbij vliegt……
    Ik heb dit euvel al verschillende keer gemeld aan de politie, maar die zeggen dat ze hier weinig aan kunnen doen, dit valt onder Rijkswaterstaat ….
    M.a.w. Eerst maar afwachten dan tot er wat flinke ongevallen plaatsvinden, dan gaat er misschien een lampje branden…… Triest dat het zo moet, terwijl men er wel op geattendeerd word…. Just my 2 cents.

    • dan moet je naar maastricht bellen daar zitten mensen die dat kunnen late regelen.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie