Skip to content

Nieuwe maaltijdvoorziening bij Land van Horne

Redactie
27 oktober 2014 | 16:14

Advertentie

Gasterij de Ontmoeting, zorgcentrum St. Joseph in NederweertDag na dag, jaar na jaar zorgt Land van Horne ervoor dat cliënten en mensen uit de buurt een goede maaltijd kunnen nuttigen. Om dat in de toekomst nog beter te organiseren, gaat Land van Horne een andere weg inslaan als het gaat om eten en drinken.

Nieuwe werkwijze maaltijdvoorziening

Beleving, flexibiliteit, gezondheid, persoonlijk contact en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dat zijn de belangrijkste kernwaarden in de nieuwe visie op eten en drinken die Land van Horne heeft opgesteld. “De gedachte is dat cliënten en gasten, voor zover mogelijk, zelf bepalen op welk moment en wat zij eten en drinken. De eetruimtes hebben een ontspannende, prettige sfeer en het eten dat gepresenteerd wordt, ziet er mooi uit. Alle medewerkers dragen bij aan een goede gastvrijheidsbeleving”, verduidelijkt Edwin Delsing, voorzitter raad van bestuur, de visie.

Vanaf 1 april 2015 wordt de nieuwe manier van werken gefaseerd ingevoerd binnen de hele stichting. Dat betekent dat Land van Horne dan niet meer zelf de maaltijden zal bereiden zoals voorheen. Door de nieuwe manier van werken zijn er meer keuzemogelijkheden in de maaltijdvoorziening voor de cliënt en kan de organisatie tevens een besparing doorvoeren. Op dit moment worden (personele) gevolgen verder uitgewerkt en vervolgens besproken met de betrokkenen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

1Overlijdensbericht Kitty Houtappels - Gielen
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
17 september 2024 | 8:30
2024_09_16 Arbeidsmarktregio Midden-Limburg zet koers met ondertekenen intentieverklaring
Samen arbeidsmarktregio Midden-Limburg versterken
17 september 2024 | 7:00
Succesvol congres Europese carnavalsbonden in Weert 4
Opmaat naar het aankomende Vastelaovendseizoen
16 september 2024 | 21:02
Fotograaf Risse Groep
Kom jij speeddaten?
16 september 2024 | 19:35

Advertentie