Skip to content

Pieter van ’t Zand en Heske Hofstede nieuwe beheerders Daatjeshoeve

Redactie
28 oktober 2014 | 15:00

Advertentie

Daatjeshoeve NederweertPieter van ’t Zand en Heske Hofstede gaan vanaf volgend jaar het fiets- en wandelcafé Daatjeshoeve in Nederweert exploiteren. Daarmee gaat voor hen, beiden gepokt en gemazeld in de horeca, een lang gekoesterde wens in vervulling.

Pieter van ’t Zand en Heske Hofstede
nieuwe beheerders

Toen afgelopen zomer duidelijk werd dat Rob van Geneijgen en Toos van Geneijgen-Lemmers best genegen waren de exploitatie van de Daatjeshoeve uit handen te geven, zijn Pieter en Heske met hen gaan praten. Die gesprekken verliepen in een goede, maar ook zakelijke sfeer.

Wat gaat er veranderen?
De Daatjeshoeve blijft in de kern een fiets – en wandelcafé. Voor fietsers en wandelaars die hun tocht afsluiten of beginnen, komt een speciale kaart: gezonde, stevige maaltijden tegen een scherpe prijs. In de avonduren wordt De Daatjeshoeve een bistro in huiselijke sfeer. Een plek waar men voor een leuke prijs uitstekend terecht kan voor een sfeervol bourgondisch diner, receptie, bruiloft, buffet of partijtje. Kortom een lichte verandering van De Daatjeshoeve, een grote verandering voor de gasten.

Foto: Daatjeshoeve, Johan Bloemers

Advertentie

5 Reacties

  1. als er dan ook nog iets voor de kinderen om te spelen komt, ben ik ook helemaal blij.
    wij fietsen graag ook met kinderen maar die kunnen daar niet echt spelen.

  2. als het HUIDIGE personeel er dan blijft werken zal ik er toch met plezier blijven komen

  3. Wij zijn alle jaren trouwe bezoekers van de Daatjeshoeve. Samen met onze Weimaraner hond hebben wij in 11 jaar tijd toch enkele duizenden kilometers gewandeld in het Schoeene Weerter Bos.
    Sinds 2009 was er eindelijk de gelegenheid om onze dorst te lessen met een lekkere Trappist en een wijntje bij de Daatjeshoeve..
    Hehe eindelijk dachten wij. Ook met het personeel klikte het meteen. Supervriendelijk en je voelt je er meteen op je gemak. Echt een uitje voor ons.
    Ik hoop dat de nieuwe uitbaters dit met hetzelfde personeel en met de zelfde gastvriendelijkheid voort willen zetten dan zijn wij ook regelmatig weer van de partij.
    Ik als Lichtadviseur, heb al jaren jeukende handen om dit traditionele pand eens mooi in het licht te mogen zetten zodat het van verre al te zien is en de mensen zeggen; Heij dao liktj de Daatjeshoeve al!!
    Veel succes gewenst namens:

    Wilma en Niek Sieben
    Sievac.vof
    Lichtadvies met Passie.

  4. Ik ben het helemaal eens met de vorige reactie: als het HUIDIGE personeel er blijft werken zal ik en meerdere van mijn familieleden er bijna iedere vrijdag middag blijven komen.
    Fijn dat je er ‘s avonds nog een hapje kunt eten..

  5. Het is een prachtige plek waar wij met veel plezier komen voor een lunch of kopje koffie na een wandeling.
    Vandaar dat wij dan ook hadden besloten om hier ons kraamfeest te geven in januari 2015. Alles was al geregeld en vastgelegd, maar helaas kregen wij vandaag een telefoontje dat ons feest niet door kan gaan. Daatjeshoeve gaat januari en februari dicht en dus mogen wij nu op zoek naar een andere lokatie voor ons feest. Nog 4 weken voor de uitgerekende datum, denk je alles geregeld te hebben?
    Tja, waar ga je dan naartoe, regio Weert heeft verder niet zo’n mooie lokaties waar je 70 personen kwijt kan en waar je niet in zo’n saaie zaal zit?

    Complimenten aan het personeel, hopelijk mogen zij blijven.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie