Skip to content

MKB Vacaturecafé plaatst eerste werkzoekende

Redactie
4 november 2014 | 9:44

Advertentie

Truce van Roij Peronne knapenHet eerste Vacaturecafé van MKB Weerterland dat op 14 oktober jl. in Weert werd gehouden, begint vruchten af te werpen. Truce van Roij (58) uit Nederweert gaat starten bij Call-it in Weert.

MKB Vacaturecafé plaatst eerste werkzoekende

Haar eerste werkdag is dinsdag 4 november. Truce start met een training en wordt hierna via coaching on the job begeleid in haar nieuwe baan. “Hieruit blijkt dat er ook voor vijftig plussers banen zijn”, aldus Peronne Knapen van MKB Weerterland.

De resultaten van het MKB Vacaturecafé, dat mede mogelijk gemaakt is door Start Foundation, zijn bemoedigend. Er lopen momenteel 41 gesprekken bij werkgevers. Van de 475 kandidaten die het MKB Vacaturecafé bezochten zijn in totaal 97 cv’s opgevraagd.

MKB Vacaturecafé in Nederweert

Het eerstvolgende MKB Vacaturecafé vindt plaats op 3 februari 2015 en wordt gehouden in Nederweert. De locatie is nog niet bekend.

Advertentie

1 Reactie

  1. Fijn voor je Truce, ik ga de volgende keer ook, misschien dat ik dan ook geluk heb, want ik hoor ook bij die 50 plussers,


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00

Advertentie