Skip to content

Fluwelen gordijnen of figureren als kindje Jezus?

Redactie
5 november 2014 | 8:32

Advertentie

Eynder Winter Festijn Nederweert Eind in Eynderhoof Johan HorstHet is herfst en de eerste stappen zijn gezet voor Eynder Winter Festijn 2014. Voor het zesde jaar ontmoeten Dickens en Balthazar elkaar tijdens het Eynder Winter Festijn op 26 en 27 december in het openluchtmuseum Eynderhoof in Nederweert-Eind. We zoeken figuranten, kindje Jezus, zangers, muzikanten, cateringpersoneel, mensen voor in een standplaats in de Oosterse bazaar, groen voor versiering en zelfs fluwelen gordijnen.

Eynder Winter Festijn 2014

Heb je snoeimaterialen te gebruiken voor de versieringen? Bel dan met 
Corry Lambrichts (06) 1258 3115. Heb je nog oude fluwelen gordijnen? Neem dan contact op met Anja van Mierlo via (06) 2522 1516 of via anjahenri@upcmail.nl

Figureren
Wil je of ken je iemand die wil figureren? Een moeder, vader en baby die als Maria, Jozef en kindje Jezus ongeveer anderhalf uur willen figureren? Ken je zangers of muzikanten met name voor 26 december die hun muziek en/of liederen willen laten horen? Ook zoeken wij nog mensen voor de catering. Verwijs de mensen naar het opgaveformulier op de site www.eynderwinterfestijn.nl of als je zelf wil helpen, vul het formulier zelf in.

Standplaats in Oosterse bazaar
Er zijn nog een paar standplaatsen beschikbaar in de Oosterse bazaar in het Bethlehem-tijdsbeeld. Heb je een act waarbij je het publiek laat zien hoe de aangeboden waar wordt vervaardigd? Denk aan oude ambachten of ambachtelijk vervaardigde (streek)producten die je op originele wijze presenteert? Heb je interesse in een standplaats, liefst voor beide dagen? Stuur dan een e-mail naar Judith Spijkerman via ivy@ivy-art.com

Afsluitende parade

Nu het museumseizoen is afgesloten, kunnen we het terrein van Eynderhoof weer Eynder Winter Festijn-klaar gaan maken. Net als de voorgaande jaren blijven de drie thema’s; Dickens, Bethlehem en EynderRyck. Dus Scrooge, de Kerstman, het Dickens straatbeeld, de Oosterse bazaar en de levende kerststal, maar ook de ridders en raven, het bos met de heks en de boskoning: je ziet het terug in Eynderhoof. Uiteraard zijn we weer druk bezig met nieuwe ideeën. Zo komt er een act in het nieuwe kapelletje.

Eynder Winter Festijn vindt op 26 en 27 december van 15.00 tot 19.00 uur plaats. Beide dagen sluiten ze af omstreeks 19.00 uur met een spetterende parade.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie