Skip to content

Exclusieve ESCARGOTS en LIKEUR proeverij bij Wijnkopers Alex Storms

7 november 2014 | 19:51

ESCARGOTSOp vrijdag 14 november kun je je smaakpupillen in opperste extase brengen. Een drietal lokale ondernemers uit Ospel, Budel en Nederweert zullen dan bij Wijnkopers Alex Storms te Nederweert een unieke samenwerking aangaan!

Behalve dat je er, zoals altijd, bijzondere kwaliteitswijnen kunt proeven, worden er ook heerlijke amuses en gerechtjes van escargots voor je geserveerd. In Frankrijk heeft men een lange traditie van wijn en escargots (wijngaardslakken) en de combinaties van deze 2 producten is er eindeloos…. Echter, in Nederland valt er nog een heleboel te ontdekken.

Kwaliteitswijnen, heerlijke escargots
en een authentieke likeur

Voor Alex Storms en Sjoerd Kessels van Escargotskwekerij ’t Slakkenhuys voldoende reden om je kennis te laten maken met deze exclusieve combinatie. Sjoerd Kessels zal je dan tevens informeren over de veelzijdigheid van escargots en de inpasbaarheid ervan in vele bijzondere gerechten. Steeds goed te combineren met fantastische kwaliteitswijnen.

Santocci giftpack Alex StormsOok kun je kennismaken met de onweerstaanbare likeuren van Santocci Limoncello. Limoncello kent in Italië een lange traditie. De pure likeur kan zowel als aperitief en digestief gedronken worden en is ook bijzonder geschikt om er heerlijke cocktails mee te bereiden. Maak kennis met deze natuurlijke limoncello en ervaar hun kernwaarden; IRRESTABLE-PURE-TRADITION.

Tevens zullen ze de Franse en Italiaanse cultuur laten samenkomen door enkele bijzondere gerechtjes te bereiden met escargots én Limoncello.

Kom naar deze bijzondere proeverij tijdens de koopavond op vrijdag 14 november vanaf 14.00u bij Wijnkopers Alex Storms, Kerkstraat 24 in Nederweert.

Loop gewoon binnen, reserveren is niet nodig. Je bent van harte welkom!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie