Skip to content

LIKE, SHARE en WIN bij Klein Detail Nederweert

Redactie
15 november 2014 | 12:01

Advertentie

klein detail facebook actieJe kunt geen uiteindelijke keuze maken door het grote kleur- en meubelaanbod? Of het perfecte eindresultaat komt er maar niet omdat de (interieur)smaken tussen jezelf en je partner teveel verschillen? Wacht dan niet langer en krijg van Klein Detail het juiste ontwerpersduwtje in de rug.

LETOP–> Klein Detail en Streepjes & Ruitjes organiseren Ladiesnight op 28 december november 2014. Waar alle nieuwsgierigen een kijkje kunnen komen nemen, kerstsfeer kunnen opsnuiven, leuke kado’s kunnen shopppen en korting kunnen krijgen op verschillende workshops

Ieder interieur is uniek

en de mogelijkheden zijn onbeperkt

Je bent bij Bianca Janssen uit Nederweert aan het juiste adres als het gaat om decoratietips, (kleur- en meubel)advies of een uitgewerkt interieurontwerp bij een verbouwing voor elk budget. Harmonieuze kleurencombinaties, goede en sfeervolle verlichting, de juiste meubels en een evenwichtige meubelschikking maken een interieur compleet.

LIKE, SHARE en WIN

Laat je verrassen en maak vandaag nog een afspraak om van uw huis een ‘thuis’ te maken.  Of….. LIKE, SHARE en maak kans op een GRATIS interieuradvies van Klein Detail.

Klein Detail

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie