Skip to content

Fortutas Jongens B en Meisjes C2 wonnen topwedstrijd

Redactie
17 november 2014 | 9:50

Advertentie

FortutasDe Jongens B van VC Fortutas Nederweert speelden afgelopen zaterdag de topper in en tegen Vessem. Ze maakten al snel duidelijk wie de sterkste ploeg was. De eerste set wonnen ze met 05-25. Ook de daarop volgende drie sets werden gewonnen door de Fortutas jongens. Een 4-0 overwinning dus. Door dit resultaat verstevigden ze hun eerste plaats in de competitie. In hun volgende wedstrijd op zaterdag 29 november in en tegen Bladel kan het kampioenschap al veilig gesteld worden.

Fortutas Nederweert

De Meisjes C2 (foto beneden) van VC Fortutas speelden afgelopen zaterdag ook een topper in Ell tegen Bach SV. De Fortutas meisjes speelden sterk en lieten, na winst van de eerste set, in de 2e set via 03-25 zien wie het sterkste team is in deze competitie. De daarop volgende sets werden ook gewonnen en dus weer een 4-0 overwinning voor de Fortutas meisjes. Door de opgebouwde voorsprong op de andere teams kan er mogelijk al op zaterdag 29 november gespeeld worden om het kampioenschap.

Tenslotte de Jongens C van VC Fortutas. Zij moesten voor hun topwedstrijd naar Meijel en speelden tegen Peelpush. In een spannende wedstrijd moesten de Fortutas jongens de winst aan Peelpush laten en daardoor ging Peelpush naar de eerste plaats in de poule. De Fortutas jongens staan nu met 1 punt minder op de 2e plaats. Het zal de komende wedstrijden dus nog erg spannend worden.

Dames 1 won de uitwedstrijd tegen Revoc/VCB met 4-0 en Dames 2 verloor de uitwedstrijd tegen Bach met 4-0. De recreanten teams verloren afgelopen alle drie hun thuiswedstrijd met 1-3. Heren 2 tegen Rotem, Dames 1 tegen Govoc en Heren 3 tegen VCM.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie