Skip to content

Gratis advies op maat!

Redactie
20 november 2014 | 14:27

Advertentie

Open dag glasvezel Budschop NederweertAls inwoner van Nederweert, Nederweert-Eind en Ospel krijgt u een extraatje: gratis advies op maat van KPN, Telfort en XS4ALL. En niet zonder reden, want er is iets te vieren. Het glasvezelnetwerk van Reggefiber ligt nu namelijk alweer een jaar in deze dorpen.
“En dat vinden we geweldig, want glasvezel heeft ontzettend veel voordelen,” aldus Lauran van den Bogaart, Areamanager bij Telfort. Maar glasvezel wekt ook nog steeds veel vragen op. Want wat zijn die voordelen dan precies? En gelden deze voor iedereen? Wat zijn de verschillen met mijn huidige provider? 
Op al deze vragen geven de providers antwoord in een adviesgesprek aan huis.

Gratis advies op maat!

KPN Telfort XS4 all NederweertHoe werkt het?
KPN, Telfort en XS4ALL hebben gezamenlijke partners, welke merkonafhankelijk advies aan huis kunnen en willen geven. “Zo krijgt u altijd passend advies,” aldus Lauran.
“U klikt simpelweg hier en een van onze partners neemt contact met u op voor het maken van een afspraak. Zij komen dan bij u aan huis en bekijken uw huidige situatie en wensen op gebied van internet, televisie en bellen. Op basis hiervan zullen zij dan advies op maat uit brengen. En dit alles kost u hooguit een kopje koffie of thee!

De voordelen van glasvezel in een notendop
Glasvezel is de toekomst,” zegt Lauran standvastig. “Dat klinkt ver weg, maar dat is het niet. Wist u dat we jaarlijks ruim 60% meer data versturen via internet? In 2018 is dat dus ruim drie keer zoveel als nu. Hiervoor hebben we een storingsvrij netwerk nodig met onbeperkte mogelijkheden en de snelheid van het licht. Glasvezel dus.”.
Met glasvezel kan je niet alleen snel downloaden, maar ook net zo snel uploaden. “En dat is belangrijk, want uploaden wordt met de dag populairder,” legt Lauran uit. “Denk maar eens aan al die bestanden die je per email verstuurt en de foto’s die je op Facebook zet. En van diezelfde foto’s maken we online fotoboeken, die we uploaden naar een winkel die het boek vervolgens weer voor ons drukt. Ook in de zakelijke markt gaat tegenwoordig alles via internet: van communicatie tot bedrijfssoftware.”.

Een ander voordeel is dat glasvezel tot in huis wordt aangelegd, waardoor je de kabel niet meer met de buurt deelt. “Je krijgt je eigen digitale snelweg en dus de internetsnelheid waar je voor betaalt. Wel zo eerlijk,” stelt Lauran.
 Ook eerlijk is de duurzaamheid van glasvezel en de concurrentiemogelijkheden die het biedt. “Die concurrentie zorgt voor maximale keuzevrijheid in de afname van tv, internet en telefonie én het houdt de prijs aantrekkelijk. De zeer complete pakketten van zowel KPN, Telfort als XS4ALL bieden voor ieder wat wils en vaak niet duurder dan uw huidig pakket. Maar om u goed te kunnen adviseren, moeten we natuurlijk eerst weten wat uw wensen zijn. 
Dus voor gratis persoonlijk advies aan huis, nodig ik u graag uit hier te klikken!

Advertentie

3 Reacties

  1. Wanneer komt er glasvezel in het buitengebied?

  2. Uw lokale partner in Nederweert is o.a. glasvezelexperts / Het Experteam gevestigd aan de Burgemeester Vullersstraat 6 te Nederweert. We zijn te bereiken op 0495-586583. Ook voor internet, televisie, telefoon en computer problemen kunt u bij ons terecht.
    No-Cure No-Pay!

  3. Wanneer komt er glasvezel in Leveroy en vooral het buitengebied daar van.
    Kan geen filmpjes bekijken op youtube. Om de paar seconden stopt het beeld gewoon.
    Het is hier gewoon niet te doen het internet. Foto’s versturen via de mail is ook een flinke klus.
    Al vaak naar kpn gebeld er over maar zij kunnen niks doen.
    Doe er eens iets aan.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33
Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00

Advertentie