Skip to content

Tjeu van Deursen overleden

Redactie
29 november 2014 | 19:05

Advertentie

Tjeu-van-Deursen-NederweertTjeu van Deursen uit Nederweert is vrijdagnacht overleden in het ziekenhuis van Weert. Na een kort ziekbed is hij rustig ingeslapen. 

Tjeu van Deursen overleden

Tjeu was een bekend persoon in de gemeenschap van Nederweert. Hij was vooraanstaand lid en vice voorzitter van Gemengd zangkoor Bel Canto. Naast Bel Canto was Tjeu, lid van diverse verenigingen in Nederweert en zette hij zich onder andere in voor de St. Lambertuskerk. Hij was 22 jaar betrokken bij de bonte avonden van Nederweert en heeft enige jaren geleden de onderscheiding Lid in de orde van Oranje-Nassau mogen ontvangen.

Als pianist wist hij vele mensen te vermaken, met zijn luchtige pianospel. In de jaren ’50 kwam hij als tiener terecht in het familiebedrijf Drukkerij van Deursen bv waarvan hij samen met broer Jan geruime tijd de directie voerde. Hij was vele jaren hoofdredacteur van het Weekblad voor Nederweert. Tjeu is 77 jaar geworden.

De uitvaart zal plaatsvinden op vrijdagmiddag 5 december 2014 om 14:00 uur in de St. Lambertuskerk te Nederweert.

Advertentie

12 Reacties

  1. Heel veel sterkte voor de familie, Tjeu was een prachtige man.

  2. Ik heb deze geweldige man helaas pas 5 weken geleden voor het eerst ontmoet. Zelden zo’n spontane, inspirerende levensgenieter meegemaakt. Nog steeds begaan met het bedrijf en vooral met de klanten.

    Een groot gemis voor Nederweert, maar ook voor iedereen die hem kende.

    Het ga je goed, Tjeu! Waar je nu ook bent….
    Dat je dierbaren de kracht vinden om dit enorme gemis een plaats te geven.

  3. Een markant persoon is ons ontvallen, wat een geestige leuke man is Thieu toch altijd geweest, wij zijn blij hem gekend te hebben en wensen zijn familie veel sterkte met dit verlies.

  4. Het is bijna niet uit te drukken hoe erg ik het overlijden van Tjeu vindt. Wat een groot gemis. Geschokt, verdrietig.. Heel veel liefs en sterkte aan Els, Maarten, Peter en de rest van de familie.

  5. Een spontane sympathieke Thieu is ons ontvallen, We wensen Els en de kinderen veel sterkte met het dragen van dit verlies. Onze gedachten gaan terug naar de mooie dagen die we mochten hebben in Weert met het maken van muziek in de jaren 90 en het begi jaren 2000, Het zal voortaan stiller zijn….

  6. Het bericht kwam aan als een klap in het gezicht. Je schrikt, het doet pijn en je wordt boos om je onmacht. Die boosheid gaat over in een gevoel van diep verdriet. Maar Tjeu is nog niet weg..
    Blijf over Tjeu praten bij bijeenkomsten recepties etc. Vertel over zijn enthousiasme zijn vrolijke lach en zijn humoristische verhalen. Als je niet meer over hem praat, dan is Tjeu weg!
    Dus…..
    Familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van het overlijden van Tjeu. Ik ben in gedachten bij jullie en denk er aan wat ik heb gezegd!

  7. Veel sterkte met het verlies van Thieu.
    Thieu blijft in mijn gedachte als een zeer sympathieke en markante persoonlijkheid

  8. Aller liefste Opa,
    Spontaan, altijd vrolijk, rare streken, grappige verhalen, en een mond vol mooie tanden. Dat hoort helemaal bij jou! Ik beloof je dat ik alles wat je mij hebt geleerd op de Piano nooit meer zal vergeten en altijd de muziek voort zal zetten.
    Natuurlijk missen wij jou heel erg, maar wij weten ook dat dit uiteindelijk het beste voor je is. Rust maar goed uit en tot ziens!!
    Ik hou van je
    Dikke kus,
    Jouw kleindochter Kim van Deursen

  9. Twee jaar geleden hadden we Oldtimers slottoernooi op ons tennispark Lichtenberg. Om 11uur ‘s ochtends begon het zo hard te regenen dat we de wedstrijden voor de dag moesten afzeggen en mensen naar huis wilden gaan. Maar, … we hadden een piano staan: Tjeu is toen afwisselend (en samen) met Ed Snaphaan gaan spelen, en om 7 uur ‘s avonds was de tap leeg en gingen de laatsten naar huis en hadden we een geweldige dag beleefd. Tjeu, bedankt voor de gezelligheid!

    Simon Klaver

  10. Zo zit je met elkaar te praten en zo is het afgelopen…

    Tjieu bedankt voor de prettige samenwerking, het ga je goed.

    Ik wens de familie veel sterkte met het verlies van Tjieu.

    Ruud van Geneijgen

  11. Lieve Thieu, neef, beste vriend.geweldige collega en noem maar op. Veel hebben wij in ons leven samen gedaan met onze echtgenote, echtgenoot. 26 jaaar samen in het bestuur van de zangvereniging en veel voor onze vereniding gedaan, ik mag wel zeggen voor 100 procent. Je hebt me ook vaak begeleid in de kerk als ik moest zingen, de vakanties samen, de verjaardagen, de jubileumfeesten enz. enz.. teveel om op te noemen.
    Plotseling ben je van ons weggegaan en blijven wij verslagen achter,wie had dat verwacht, ik zeker niet.
    Je zult altijd in mijn herinnering blijven als mijn allerliefste neef.
    Liefs je nicht Toos Poell van Deursen.

  12. Maarten en Wendy heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd
    Zeker de decembermaand zal zwaar vallen met dit gemis
    Sterkte gewenst


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie