Skip to content

Jimmy Greijmans winnaar van een mountainbike

Redactie
3 december 2014 | 7:00

Advertentie

Winnaar mountainbikeJimmy Greymans in september lid geworden van Laco sportcentrum Nederweert. Nog geen drie maanden later wint Jimmy de hoofdprijs van de Laco member get memberactie.

Winnaar van een mountainbike

“Ik heb nog nooit iets gewonnen” liet Jimmy Laco weten. Jimmy is gaan fitnessen om zijn conditie in tact te houden. “Ik voetbal en dacht dat fitnessen en voetballen een prima combinatie is om je uithoudingsvermogen in stand te houden. Bovendien is fitnessen bij Laco goed bevallen, ik krijg prima begeleiding en dan win ik ook nog een prachtige mountainbike. Nu kan ik naast fitnessen bij Laco, voetballen ook nog trainen op de mountainbike. Ik ben er ongelofelijk gelukkig mee, het is een prachtige fiets.” aldus Jimmy.

Uit handen van Harry Verhoeven vestigingsmanager van Laco sportcentrum Nederweert nam Jimmy de mountainbike in ontvangst.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00

Advertentie