Skip to content

Roto Smeets kondigt grote reorganisatie aan

Redactie
9 december 2014 | 17:19

Advertentie

roto smeetsVandaag is aan de medewerkers van Roto Smeets Weert bekend gemaakt dat dat er ongeveer 130 van de huidige 250 arbeidsplaatsen komen te vervallen. Deze ingreep moet leiden tot een lean ingerichte drukkerij met een sterk vereenvoudigde bedrijfsstructuur en reductie van kosten. Er zal een organisatie ontstaan waarin beter en sneller geschakeld en samengewerkt kan worden resulterend in efficiency- en effectiviteitsverbeteringen.

Roto Smeets kondigt grote reorganisatie aan

Het marktsegment waar Roto Smeets in werkt staat onder zware druk. Uitgeverijen kondigen omvangrijke reorganisaties aan of zijn genoodzaakt hun activiteiten te beëindigen. Titels worden uit de markt genomen of qua verschijningsfrequentie teruggebracht. Oorzaken zijn te vinden in dalende oplages in print, fors dalende advertentie-inkomsten, en voor bepaalde marktsegmenten verschuiving naar digitale media.

Een adviesaanvraag hiertoe is bij de Centrale Ondernemingsraad ingediend. Na ontvangst van een positief advies zal het werkgelegenheids plan in werking treden en verwachten we per 1 juli 2015 deze reorganisatie te hebben afgerond.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_03 Kermis Weert vuurwerk afsluiting woensdagavond - Johan Horst-15
Het was een bijzonder kermisjaar voor Weert
3 oktober 2024 | 9:25
Limco 01
Wandeling begint bij Antje van de Statie
3 oktober 2024 | 7:15
LEADER Weerterland
Kom naar de bewonersavond
2 oktober 2024 | 20:30

Advertentie