Skip to content

35 jongeren krijgen vormsel toegediend in Sint-Lambertuskerk

Redactie
15 december 2014 | 12:51

Advertentie

2014 bisschop Wierts vormsel 4Mgr. Frans Wiertz  heeft zaterdagavond in de Sint-Lambertuskerk het vormsel toegediend aan 35 jongens en meisjes. De vormelingen zijn leerlingen van de drie basisscholen in de kern Nederweert.

Vormsel toegediend in Sint-Lambertuskerk

Ouders, broers en zussen en opa’s en oma’s en andere belangstellenden vulden bijna de gehele kerk. Bisschop Wiertz denkt dat hij voor de laatste keer het vormsel heeft toegediend in Nederweert. Omdat hij in alle parochiekerken in Limburg dit sacrament toedient, kan hij niet ieder jaar komen. Hij doet dat éénmaal in de vier of vijf jaar in de Sint-Lambertuskerk. Hij is nu 72 jaar en gaat over drie jaar met emeritaat en dus komt Nederweert niet meer aan de beurt.

Foto: Jelle Vissers

Advertentie

3 Reacties

  1. Zielig voor die kinderen. Hebben waarschijnlijk het geloof opgelgd gekregen. Mensen denk toch eens zelf na!

  2. Jawel, daar is die weer…….verbitterde Lauda (waarschijnlijk zonder baan). Zielig voor jou, dat je kennelijk niet van het leven kan genieten. Waar erger je jezelf nog meer aan? Dat de vuilnis vandaag een uurtje te laat opgehaald is? Bel de gemeente. Schande!

  3. Wat we hier zien in de Lambertus kerk is de ergste vorm van volk verlakkerij. Daar zitten ze weer de heren in lange rokken met hun perverse gedachten. Ze krijgen het weer voor elkaar dat kinderen voor hen op de knieën gaan en de gemeenschap zit erbij en kijkt erna. Mensen wordt toch eens wakker, kijk eens om je heen en volg de media een beetje dan zie je hoe ziek deze mensen zijn. Als ik hier al de vergrijpen moet benoemen die zij gepleegd hebben de laatste eeuw dan moet ik een paar dagen vrij nemen en kan Nederweert 24 zijn site wel sluiten.. Dit soort mensen hebben nog nooit iets positiefs bij gedragen aan deze wereld en zullen ook nooit iets toe gaan voegen.
    Dus beste lezers: wordt allen wakker en wees voorzichtig voor deze heren die voor U de schakel zijn tussen Hemel en Aarde en U aan de hand naar de afgrond lijden.
    Zo nu ik dit stukje geschreven heb trekken mijn onderbuik gevoelens ook weer weg want ik was een beetje misselijk.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie