Skip to content

Een kerstgedachte…….

Redactie
15 december 2014 | 16:24

Advertentie

foto voorbereidingOp vrijdagmiddag 18 november organiseerden “Lindekracht” en “Hoera kindercentra” gezamenlijk een workshop voor ouders met als thema ‘Decemberpret‘. Het is heel leuk: Sinterklaas, Kerstmis en vlak daarna Oudejaarsavond. Maar tevens is het voor ouders de drukste tijd van het jaar: kleding uitzoeken, pakjes voorbereiden, bankrekening op peil houden, familiebezoekje, kerstdiner klaarmaken etc. Soms zijn ouders stiekem blij als het weer voorbij is.

Donatie voor Stichting Leergeld door Hoera kindercentra en Lindekracht in het teken van “Geefmaand”.

Regelmatig merken ze bij Hoera Kindercentra dat kinderen ook een beetje druk worden van al die drukte. Om de decemberpret niet te drukken heeft Lindekracht een workshop gegeven waar ouders tips en ideeën konden uitwisselen. Tijdens de workshops voor de ouders werden de kinderen opgevangen door Hoera kindercentra en maakte samen een feestelijk diner, waar ouders na de workshop heerlijk van genoten.

Lindekracht en Hoera Kindercentra schenken de opbrengsten van deze gezamenlijke activiteit aan Stichting Leergeld. Deze stichting biedt kinderen kansen om deel te nemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen. Zo profiteren nog meer kinderen van deze samenwerking.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie