Skip to content

Jumbo deelt kerstpakketten uit in Nederweert

15 december 2014 | 17:32

jumbo nederweertDe Jumbo Nederweert heeft vanmiddag een Kerstpakket overhandigd aan de familie Hanif uit Afghanistan. Het kerstpakket werd aangeboden vanuit de Jumbo-actie: “Doneer een Kerstdiner”.

Kerstpakket voor familie Hanif uit Afghanistan

Kerst is samen genieten van elkaar en van lekker eten. Dat is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Om te zorgen dat iedereen een fijne kerst krijgt, organiseert Jumbo samen met maatschappelijke organisaties etentjes en kerstpakketten. Want kerst vieren we samen en om die reden heeft Vluchtelingen Werk Nederweert vandaag 14 pakketen mogen overhandigen aan vluchtelingen die ook daadwerkelijk mogen blijven in Nederland.

De familie Hanif is een muzikale familie die op de vlucht is voor de Taliban. Vader is beroepsmuzikant en dat is volgens de Taliban verboden. Ze zijn nu ongeveer een jaar in Nederland en wonen sinds kort in Nederweert. Ingrid Bogers, coördinator Vluchtelingenwerk Nederweert, zorgt dat alle pakketen in Nederweert op de goede plek komen. “Een waardevol gebaar van de Jumbo en een warm welkom voor de vluchtelingen die het hard kunnen gebruiken“.

In Nederweert zijn ongeveer 10 vrijwilligers actief binnen het Vluchtelingenwerk. Omdat er een grote stroom uit Syrië aankomt, zijn ze nog op zoek naar vrijwilligers. Mocht je geïnteresseerd zijn dan kun je contact opnemen met Ingrid Bogers via 06-19 95 56 44 of ibogers@vwlimburg.nl. Op donderdagmiddag tussen 12:30 en 14:00 uur is er wekelijks een spreekuur.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie