Skip to content

Burgemeester Evers leest voor

Redactie
6 januari 2015 | 14:21

Advertentie

lezenTegelijk met de Start van de Voorleesdagen vindt op woensdag 21 januari om 9.15 uur de officiële opening plaats van de nieuwe “Bibliotheek op School” van basisschool De Tweesprong in Nederweert-Eind. Het feest begint al vroeg als alle kinderen starten met het Voorleesontbijt. Burgemeester Evers leest eerst een verhaal voor en verricht dan de officiële openingshandeling.

Burgemeester Evers leest voor

De Provincie Limburg, de gemeente Nederweert en Bibliocenter hebben gezamenlijk deze Bibliotheek op School mogelijk gemaakt. De kinderen van De Tweesprong beschikken sinds kort over een prachtige eigen bibliotheek met bijna tweeduizend boeken in hun nieuwe schoolgebouw. Zij kunnen hierdoor hun leesvaardigheid optimaal ontwikkelen en genieten van mooie boeken.

Daaraan draagt combinatiefunctionaris en leesconsulent Toos Jenniskens haar steentje bij. Met haar expertise stimuleert zij kinderen om te lezen en ondersteunt zij de leerkrachten bij bevordering van lezen. Een eigen bibliotheek op school helpt met het verbeteren van de taalresultaten. Het leesplezier zal naar verwachting met sprongen omhoog gaan.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie