Skip to content

Wilskracht Nederweert zet de schouders eronder

Redactie
20 januari 2015 | 9:29

Advertentie

Wilskracht NederweertNa een roerige periode zetten alle leden van Wilskracht Nederweert er flink de schouders onder. De leden hebben op 7 januari massaal voor het voortbestaan van de vereniging gestemd nadat duidelijk werd dat de vereniging er slecht voor staat. Er is op dit moment geen bestuur en is de financiële positie niet bepaald rooskleurig.

De leden willen de vereniging echter alle kansen geven om voor te blijven bestaan. Samen organiseren ze een open dag om aan iedereen te laten zien wat de waarde van de vereniging in Nederweert is. De Open Dag is op zondag 1 februari in Sporthal De Bengele met vrijwel doorlopend demonstraties en shows.

Open Dag Wilskracht Nederweert

In samenwerking met Shoeby is er rond 11.30 uur een modeshow. Natuurlijk zijn het onze meiden die de catwalk trotseren om Shoeby mode te presenteren. Er zijn leden van verschillende leeftijden en met verschillende achtergronden aanwezig om je enthousiast deelgenoot te maken waarom ze bij Wilskracht sporten. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren. Rond 11.50 uur en 12.45 uur is er een loterij met items die door hen beschikbaar gesteld zijn. Verder verkopen we heerlijke cupcakes en wafels.

De open dag op zondag 1 februari start om 10.00 uur en zal om 13.00 uur afgelopen zijn.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie