Skip to content

Patrick Vlassak in de prijzen

Redactie
26 januari 2015 | 10:02

Advertentie

Patrick VlassakInstructeur Patrick Vlassak van de slagwerkgroep van Harmonie St. Joseph is Nederlands kampioen geworden in de tweede divisie. Niet met de Nederweerter muzikanten, maar met de drumband St. David te Voerendaal, waarvan hij ook instructeur is. Hij behaalde met zijn drumband 87,47 punten in de sectie slagwerk. Sinds 2014 staat de slagwerkgroep van Harmonie St Jospeh onder leiding van instructeur Patrick uit Weert.

Patrick Vlassak in de prijzen

Patrick Vlassak begon op zijn 7de jaar met slagwerk bij Schutterij St. Oda Boshoven. Met zijn 8ste jaar ging hij naar de Streekmuziekmuziekschool (thans RICK) in Weert. Daar heeft hij lessen gevolgd bij Frank Rademakers. In 2006 werd hij aangenomen op het conservatorium te Utrecht voor de vooropleiding. Na deze goed te hebben doorlopen is hij in 2007 aangenomen in het eerste jaar. Hij volgde zijn lessen bij Johan Faber (Marimba en Set-Up), Paul Jussen (Pauken) en Vincent Cox (Slagwerk). In 2011 is hij met goed resultaat afgestudeerd.

Nu is hij werkzaam als slagwerkdocent bij muziekschool RICK te Weert, Kunstkwartier te Helmond, Myouthic en Schutterij St. Oda Boshoven-Weert. Naast het les geven is hij ook nog instructeur bij Stedelijke Harmonie St. Antonius te Weert en bij Harmonie St. David te Voerendaal.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie