Skip to content

Vacaturecafé in Nederweert

Redactie
26 januari 2015 | 19:52

Advertentie

Vacature cafe NederweertOp 3 februari is er het “Vacaturecafé” in Nederweert. Tijdens de tweede editie is er extra aandacht voor de doelgroep Jongeren. Speciaal hiervoor komt Mirjam Sterk, oud-Tweede Kamerlid van het CDA naar Nederweert. Zij werd in april 2013 door minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en minister Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap benoemd als ambassadeur Aanpak Jeugdwerkloosheid.

Vacaturecafé in Nederweert

Het Vacaturecafé krijgt steeds grotere bekendheid en blijkt succesvol. Naar aanleiding van het eerste Vacaturecafé in oktober 2014 in Weert hebben meer dan 20 deelnemers een baan gevonden. Een kleine vijftien nieuwe bedrijven in de regio hebben zich voor deze editie inmiddels aangemeld met vacatures. Ondernemers kunnen tijdens het Vacaturecafé op laagdrempelige wijze face-to-face kennis maken met potentiële kandidaten. Zij kunnen daardoor besparen op dure personeelsadvertenties en zien gemotiveerde mensen van vlees en bloed voor zich die zich in korte tijd voorstellen, waarna ondernemers met hen een vervolgafspraak kunnen maken.

Het Vacaturecafé duurt van 15.30 uur tot 17.30 uur en vindt plaats op de locatie Pannenweg 426-432, in het voormalige pand van Laco langs de Ringbaan in Nederweert. Tijdens het Vacaturecafé kunnen werkzoekenden deelnemen aan zes workshops: Social media, Elevatorpitch, Dress for Succes, Gratis CV-check, Eerste Indruk en E-portfolio. Alleen werkzoekenden met een CV worden toegelaten.

Op dit moment hebben zich o.a. de volgende nieuwe bedrijven aangemeld met vacatures: Lidl Weert, ESEP, Freshco Echt, Van Hoorn-Carbide, Liza Group, Van Aarssen Panheel, MCB Valkenswaard, Calvi, Praxis tuincentrum, Bouwbedrijf Teng Wijen, Vekoma, Tal Techniek en BBL en/of traineeship.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00

Advertentie