Ondernemen zit de inwoners van Nederweert in het bloed en zo ook bij Henk Schroijen. “Soms stroomt het waar het niet gaan kan en soms moet je gewoon een visje uit gooien en een kans grijpen”, aldus Henk. Dat de vis dan helemaal in Deurne gevangen wordt moet je dan maar op de koop toenemen.
Met zijn bedrijf SOSHoreca geeft Henk momenteel operationele ondersteuning aan horecabedrijven en bedenkt en beheerst hij horecaformules. Met de kennis en kunde is het nu tijd om deze om te zetten in zijn eigen zaak.
Henk Schroijen begint eigen zaak
Henk Schroijen gaat de “Daily Deurne” beginnen met Jan Meeuwsen, uit Weert, als gastheer en regisseur van de zaak. Met een gastvrije groet willen ze de zaak ombouwen tot dé ambachtelijke broodjeszaak van Deurne en omgeving. Met een nieuwe eigenaar, nieuwe formule en nieuwe naam wordt dit het etablissement bij het NS Station in Deurne.
Met Segafredo Koffie- en Theeconcept, Snacks, Soepen en in het voorjaar een IJconcept gaan ze het verschil maken. Vanaf 2 februari is iedereen van harte welkom.
10 Reacties
Super Henk kei gaaf heeeeeel veel succes Het Brabantse bloed kruipt toch die kant op geweldig En als we in de buurt zijn kun je ons verwachten Gr Sjef Ans
Veel succes, kom een keer proeven om de broodjes van bread Pitt te vergelijken
Zet d koffie maar klaar waai wel een keer binnen
Henk, van harte gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging….geweldig om in deze tijd toch de stap te wagen…succes en als je personeel zoekt…….je weet me te vinden……dikke
Vanharte Gefeliciteerd !!
En heel veel succes!!!
Henk en Jan,
Veel succes met de nieuwe uitdaging!
Goed te lezen dat jullie er brood inzien.
Hallo Henk ,wat leuk een broodjes zaak in Deurne .
Kom beslist een bakkie doen binnenkort !
Heel veel succes!
Heel veel succes heren. Deurne here they come..
Wat een leuke verrassing is dit, heel veel succes met dit mooie concept. Proficiat!!
We komen zeker een keertje aan, tot gauw.
een lekker broodje en een goei tas koffie brabandse gastvrijheid echt aan te bevelen ga zo doorkomen zeker nog vaker terug