Skip to content

Open dag Dansrijck

Glendi
27 januari 2015 | 17:32

Advertentie

Open dag Dansrijck NederweertOp zondag 1 februari organiseert Dansrijck voor de tweede keer een open dag. Of je nu even binnen wilt kijken, informatie wil over de diverse cursussen of zelf een dansje wil wagen, iedereen – jong en oud – is van harte welkom tussen 13.00 en 16.30 uur. Tijdens de open dag laten ook de jongste cursisten en streetdancers zien wat zij zoal geleerd hebben.

Dansschool Dansrijck Nederweert

Voor de eigenaren van Dansrijck, Roeland Schelfhout en Fauve Kessels, die zelf in de Nederlandse top dansen, is dansen hun lust en hun leven. Om dit ook op anderen over te brengen, bieden ze in de twee zalen van Dansrijck een uitgebreid aanbod aan peuter- en kleuterlessen, stijldanslessen, salsa, ballet en modern, streetdance, zumba, pilates en privélessen. Hun locatie kan ook worden afgehuurd voor bijvoorbeeld vergaderingen, kinderfeestjes, workshops, bedrijfsactiviteiten of andere feestjes waarbij een dansvloer gewenst is.In de loop van dit voorjaar zal Dansrijck ook overdag meer geopend zijn zodat mensen op alle momenten kunnen binnenlopen voor een kopje koffie, een praatje of even te kijken naar wat er op de dansvloer gebeurt. “We willen Dansrijck laagdrempelig houden”, zegt Fauve. “Iedereen moet zich hier welkom voelen! ”

In de week van 2 februari starten de nieuwe cursussen. Iedereen kan gratis een proefles volgen, op allerlei niveaus! Voor meer informatie over de cursussen en voor aanmeldingen:

Dansrijck
Kerkstraat 87
Nederweert
0495 – 586 555
www.dansrijck.nl

Open dag Dansrijck

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie