Skip to content

GV Wilskracht, blijft als u het wilt! (Foto’s)

Redactie
1 februari 2015 | 15:47

Advertentie

Wilskracht Nederweert open dagZondagmorgen zetten alle leden van de Wilskracht de schouders onder hún vereniging. Alles werd uit de kast gehaald om de bezoekers te laten zien wat voor een wilskracht de vereniging heeft. Na dat duidelijk werd dat de vereniging er heel slecht voor staat is begin januari een werkgroep geformeerd die gaat bekijken hoe de vereniging de toekomst in moet.

Blijft als u het wilt

Vandaag was er echter alleen maar positiviteit. De leden hadden verschillende acties opgezet en de sporters lieten zien wat ze allemaal in huis hebben. Het massaal toe gestroomde publiek laat zien dat er draagvlak is. Zoals de burgemeester zei: “diep ademhalen en vooruit. Nederweert kan en wil niet zonder u. Petje af voor de werkgroep.”.

Volgens Harm Smolenaers moet er nog veel werk verzet worden en zal de vereniging drastisch moeten worden geherstructureerd. “De lovende woorden van de burgemeester geven steun en perspectief”. De open dag was in ieder geval geslaagd. De kinderen enthousiast en fanatiek, de ouders trots en gemotiveerd en de opa’s, oma’s en alle belangstellende hoopvol op een goede toekomst.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie