Skip to content

Veilig over de brug bij Voedingskanaal

Redactie
18 februari 2015 | 16:25

Advertentie

Auto in de vangrail A2 NederweertUit inspecties die zijn uitgevoerd door Rijkswaterstaat is gebleken dat de brug over het Voedingskanaal (in de weg Hulsen) in Nederweert technisch in slechte staat is. Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu heeft verzocht om verkeersmaatregelen in te stellen voor de veiligheid van de weggebruikers en de veiligheid van de constructie van de brug.

Veilig over de brug bij Voedingskanaal

De aslast, om over de brug te mogen rijden, is daarom verlaagd tot van 5 ton met een max voertuiggewicht van 30 ton. Hiervoor komen borden aan beide zijden van de brug.

Advertentie

4 Reacties

  1. En dit was eerder niet geconstateerd…? Vreemd. En de boeren en vrachtwagen chauffeurs houden zich hier aan als er een bordje staat…? Nee dacht het ook niet.

  2. Weet je wat Pia, we zetten er tanks neer. En iedereen die het bordje negeert schieten we aan gort. Of we leggen er een nieuwe brug neer, met gouden leuningen. Dat laten we de gemeente dan betalen van het geld dat ze overhouden omdat ze de randweg niet kunnen aanleggen vanwege de tanks die ook daar worden gesignaleerd. Vind je dat een goed idee? En weet je wie we de brug laten openen. Jij! In een leuk roze rokje en met een strik in je haar en je mag tegen iedereen schreeuwen. “Ik ben een zeur, ik ben een zeur, ik ben een zeur. Maar we hebben we lekker een nieuwe brug. Amen!”

    • Nou Marcel… Overdrijven is ook een vak.

  3. Dank je wel Flupke, dat je me een spiegel voor mijn neus houdt. Ik reageer niet zo vaak op dit forum. Ik lees wel veel. reacties van anderen. Misschien dat ik daardoor in vervoering ben geraakt.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie