Skip to content

Jim speler van de maand Jumping Giants

Glendi
23 februari 2015 | 16:21

Advertentie

NederweertNa alle carnavalsgekte hebben de Jumping Giants weer een speler van de maand bekendgemaakt. Hij speelt in de U10 met nummer 6 op zijn rug, het is zijn lievelingsgetal. Hij rent altijd alle kanten van het veld op om de bal af te pakken. De coaches zagen hem erg vooruitgaan in zijn lay-ups, steeds meer ballen gingen door het netje. Weet jij al wie het is?… Het is namelijk Jim!

Jumping Giants

Toen Jim het hoorde dat hij speler van de maand was geworden, dacht hij: ‘Wow, super gaaf dit! Ik had het totaal niet verwacht. Maar ik ben super blij’. Jim is 8 jaar oud en zit nog niet zo heel lang op basketbal. Elke donderdagavond krijgt hij training van Leon en Jessy. ‘Het zijn superleuke coaches. Alleen soms vind ik ze minder leuk als we een suïcide met bal moeten rennen. Dat haat ik zo erg. Ik snap dat het goed voor je conditie is, maar ik doe liever schieten’. Het allerleukste vindt hij scoren. En dat is natuurlijk ook heel belangrijk bij basketbal. ‘Afgelopen wedstrijd heb ik gescoord. Ik dacht toen van yes! Dat gaf wel echt een kick gevoel.’

Doordeweeks gaat Jim naar OBS de Klimop. Hij zit nu in groep 5. Sinds kort zit hij ook op breakdance. Hij kan al verschillende coole moves. Daarnaast is Jim ook helemaal fan van Star Wars. Hij heeft thuis zo’n laser zwaard waarmee hij vaak tegen zijn vriendjes vecht. Zijn droom is om later een hele vette auto te hebben, namelijk een cabrio Bugatti.

Omdat Jim speler van de maand is geworden heeft hij één bal en twee BSW-kaartjes gekregen.  Jim had thuis al een bal omdat hij 18 lootjes had verkocht met de Grote Club Actie. ‘Ik oefen thuis ook veel met dribbelen en tegen de muur gooien. Maar ik heb nog geen basket. Die ga ik voor mijn verjaardag vragen, ik hoop zó dat ik er eentje krijg. Zodat ik nog beter kan worden.’

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De-Beweegroute-Ospel-officieel-geopend-13
Week tegen Eenzaamheid, ook in Ospel
18 september 2024 | 12:00
Roaj-‘ns-uit-Neer-Winnaar-Midde-Limburgs-Leedjes-Festival-2023-Doospelse-Aod-Prinse-tweede12
Vastelaovesvereniging de Kwakkert
18 september 2024 | 10:11
Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42
VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30

Advertentie