Skip to content

Ondernemers houden de dief!

Redactie
23 februari 2015 | 15:13

Advertentie

Winterschouw Pannenweg NederweertHeb je ook genoeg van inbraken, diefstal en agressie? En wil je weten hoe je deze overlast kunt minimaliseren? Kom dan naar een informatiemarkt op donderdag 26 februari in het gemeentehuis. De markt is bedoeld voor ondernemers en winkeliers. Maar veiligheid gaat iedereen aan. Dus wil je meer weten, loop gerust binnen. Inloop vanaf 18.45 uur. Aanvang: 19.15 uur.

Ondernemers houden de dief!

Samen sta je sterk, ook als het gaat om de strijd tegen inbraken. Bedrijven in Nederweert werken al op veel fronten samen. Denk aan het Keurmerk Veilig Ondernemen en de jaarlijkse veiligheidsschouw. Toch kan het altijd beter. Het uitwisselen van kennis en ervaringen vormt daarbij een belangrijke pijler. Met die achtergrond is de informatiemarkt op 26 februari opgezet.

  • 18:45 uur – ontvangst
  • 19:15 uur – opening en welkom door burgemeester Evers
  • 19:20 uur – korte presentatie over WhatsApp
  • 19:30 uur – politie presenteert over maatregelen voor bestrijding van diverse vormen van criminaliteit en geeft inbraakprventietips
  • 20:15 uur – pauze
  • 20:45 uur – brandweer geeft uitleg brandveiligheid rondom bedrijven
  • 21:15 uur – Burgemeester sluit bijeenkomst af / netwerkborrel

 

Netwerk van specialisten
Tijdens de markt kunnen bezoekers zich laten informeren over veiligheid en preventie rondom bedrijven, winkels en bedrijventerreinen. Wist je bijvoorbeeld dat WhatsApp een handige tool kan zijn? Er zijn interactieve presentaties over risico’s en (preventieve) maatregelen die ondernemers zelf kunnen nemen. De avond biedt ook de mogelijkheid om het netwerk uit te breiden met verschillende veiligheidsspecialisten.

Standhouders
De politie informeert o.a. over Burgernet en het politiekeurmerk voor bedrijven. Wijkagent Joost Kasper is beschikbaar voor specifieke vragen over de veiligheidssituatie in de buurt. Medewerkers van de brandweer geven uitleg en demonstraties over de meest voorkomende oorzaken van een brand -en wat dan te doen- en Ron Wijen, eigenaar van Beveiligingsbedrijf TeTuSafe, adviseert over de meerwaarde van goed hang- en sluitwerk. Het bewakingsbedrijf SSG-Vision Security geeft voorlichting over alarmopvolging/mobiele surveillance en andere vormen van bewakingsdiensten. Tenslotte presenteert Alarmpoint de techniek en informeert Alarmmeldnet over de manier waarop de meldkamer hierin kan anticiperen.

Netwerkborrel
Na de markt is er uitgebreid gelegenheid voor een netwerkborrel. Ook daar zijn verschillende dienstverleners en instanties met informatiemateriaal aanwezig. Kortom, een mooie kans voor ondernemers om zich persoonlijk te laten informeren over wat voor hun bedrijf interessant is.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie