Skip to content

Workshop Timemanagement bij Bibliocenter Weert

Glendi
6 maart 2015 | 10:51

Advertentie

Bibliocenter WeertHeb jij ook dagelijks een lange to-do lijst, een overvolle inbox met e-mail, veel ad-hoc klussen en moeite met prioriteiten stellen? Heb je het gevoel dat je tijd tekort komt? In deze hectische maatschappij komt dagelijks een enorme hoeveelheid informatie op ons af. Informatie die je afleidt van waar je echt mee bezig wilt zijn. Daardoor krijg je het gevoel dat je tijd tekort komt.

Bibliocenter Weert

Leer hoe je een betere planning kunt maken en beter om kunt gaan met tijd ook als je van nature niet zo’n gestructureerd mens bent. Dit komt aan bod in de actieve workshop Timemanagement bij Bibliocenter Weert op dinsdag 17 maart van 19.30 tot 22.00 uur. Kosten 30 euro. Bibliotheekleden krijgen 10 euro korting. Je vindt de bibliotheek aan de Wilhelminasingel 250, 6001 GV Weert. Aanmelden via de website www.bibliocenter.nl of aan de balie van de bibliotheek.

Bibliocenter wil door het aanbieden van uiteenlopende activiteiten bijdragen aan participatie, zelfredzaamheid, actief burgerschap en het verhogen van de arbeidskansen. Meer informatie op www.competenza.nu

Foto: Flickr CC Matt Gibson

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie