Skip to content

Hennepkwekerij ontdekt in Ospel (Foto’s)

23 maart 2015 | 23:16

HennepDe politie heeft maandagavond in een pand aan de Venloseweg in Ospel een hennepkwekerij ontdekt. Bij de woning werden zo’n 600 491 hennepplanten aangetroffen.

Hennepkwekerij ontdekt in Ospel

De politie had een tip binnengekregen over de mogelijke aanwezigheid van een kwekerij. In meerdere ruimtes op de bovenverdieping werden kleine planten aangetroffen. Er zijn (nog) geen verdachte aangehouden en het is onbekend of er sprake is van diefstal stroom. De politie heeft de kwekerij ontmanteld en de apparatuur in beslag genomen en vernietigd. Een dierenspecialist heeft in de woning twee aquariums leeg gehaald alvorens men de stroom kon afsluiten.

Mocht je ook iets verdachts zien? Meld dit altijd via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Advertentie

10 Reacties

  1. Hopelijk krijgen ze een goede straf en magde vrouw haar taxi inleveren. Beelden tuin nee drugs pand.

    • Drees, als je eens op zou letten en niet zo maar wat zou roepen zou je weten dat die mensen gescheiden en verhuisd zijn. Volgende keer eens rustig nadenken.

    • Meneer James die er nu wonen is een collega van mij en ze rijd taxi dus Drees heeft geroepen en had gelijk. De vorige ja die reed ook taxi maar die bus had een andere kleur en was niet van onze baas.
      Dus meneer James ook voor jouw geldt die laatste zin…volgende keer eens rustig na denken!

    • Als de mensen eens goed op zouden letten, zou dat schelen. Het stel wat hiervoor in het huis heeft gewoond is door omstandigheden gescheiden en beide partijen zijn verhuisd. Daarna is het pand onderverhuurd geweest aan twee Marokkanen die er slechts enkele weken/maanden in hebben gewoond.

      Leer jezelf dus eerst eens inlezen in een bepaalde situatie, voordat er überhaupt geoordeeld wordt. Zo zie je maar weer wat het vooroordelen met je doet. Als je niet weet hoe een situatie in elkaar zit, kun je beter je mond houden. In plaats van zo onvolwassen te gaan lopen zwetsen.

  2. Dit huis trekt altijd een ander soort aan.bbrr

  3. Wel goed dat ze de vissen in veiligheid hebben gebracht.

  4. Wat zijn jullie achterlijke vooroordelende mensen zeg. Die mensen zijn gescheiden en verhuisd, dus die vrouw met de taxi heeft er niks mee te maken, is niet erg leuk voor ze om te lezen dat jullie haar er van beschuldigen, daarnaast waren dat geweldige mensen, dus jullie moeten je schamen om zomaar mensen aan te gaan lopen wijzen.

  5. Zo krijg je roddels vooral in zo klein gat

  6. Daar is Ospel GROOT in………………Roddelen !
    Het fijne van wonen in Ospel is; als je zelf geen idee hebt wat je aan het doen bent een ander dat wel al weet !


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie