Skip to content

Mobile Media Lab van de politie naar Weert

Redactie
24 maart 2015 | 9:14

Advertentie

Mobile Media Lab van de politieOp vrijdag 27 maart komt het Mobile Media Lab van de politie naar Weert. Het Mobile Media Lab is een politievrachtwagen die is aangepast als mobiele onderzoeksruimte. In deze truck doet de politie onderzoek naar de mening van burgers over hun ervaringen met de verschillende communicatiemiddelen waarvan de politie gebruik maakt. Denk bijvoorbeeld aan de website politie.nl maar ook aan Twitter, Facebook of andere communicatiemiddelen.

Mobile Media Lab van de politie

In het Mobile Media Lab zullen enquêtes afgenomen worden om de mening van de burgers te registreren. Alle vragen zullen gaan over de communicatie tussen ons en de burgers. De politie maakt gebruik van verschillende communicatiemiddelen en ze willen hiermee aansluiten op de behoefte van de burgers. Met de komst van het Mobile Media Lab in Weert kan het publiek ons van feedback voorzien.

Gratis fiets graveren of kenteken popnagelen
Tijdens het evenement zullen diverse activiteiten aanwezig zijn op het plein. Er zal een graveerteam aanwezig zijn die gratis fietsen zal graveren van inwoners en bezoekers. Dit kun je laten doen tegen fietsendiefstal. Er zal ook een team van Autotaalglas aanwezig zijn. Zij zullen gratis uw kentekenplaten op uw auto vastzetten door middel van popnagels. Zo kunt u voorkomen dat de kentekenplaten van uw auto gestolen worden. Allemaal handige trucjes die gratis worden gedaan deze dag! Voor de kinderen zal er een politiemotor aanwezig zijn. Zij kunnen dan ervaren hoe het is om zelf op zo’n motor te zitten.

Het ‘Mobile Media Lab’ staat vijfdag 27 maart op de parkeerplaats op de Dries/Julianalaan in Weert. Het evenement start om 10.30 uur en eindigt rond 17.00 uur.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie