Skip to content

Sem Crijns is speler van de maand

Redactie
7 april 2015 | 21:29

Advertentie

Sem CrijnsDeze maand is “De Speler van de Maand” iemand geworden uit de U14-1, dat gecoacht wordt door Sven, Bo en Mike. De speler heeft nummertje 16 op zijn rug. Daarnaast heeft hij vele rebounds tijdens de wedstrijden. Het is een zeer gemotiveerde speler. Al deze tops horen bij

Sem Crijns

Toen Sem was uitgeroepen tot speler van de maand, was hij apentrots, hij had het totaal niet verwacht. De basketbal liefde komt bij Sem niet zo maar uit de lucht vallen. Het zit namelijk echt bij hem in de genen, iedereen bij hem thuis basketbalt, zijn broers en zijn ouders. Vroeger ging hij dan ook al vaak mee naar de sporthal in de wandelwagen. ‘We hebben het thuis ook vaak over basketbal, maar dat vind ik helemaal niet erg, juist erg leuk!’ Zijn hele leven draait dus eigenlijk om basketbal.

“Ik ben 13 jaar en speel in de U14-1 en bij de U14-2 ben ik bankspeler. Het zijn allebei superleuke teams. Dat is ook een van de redenen waarom basketbal zo leuk is, het is altijd gezellig en er wordt goed met elkaar samengespeeld. Daarnaast vind ik wedstrijden spelen en schieten supertof! Als we sprintjes moeten rennen, denk ik altijd moet dit nou, want dat vind ik niet zo leuk. Maar ja, dat hoort er ook bij! De coaches moedigen altijd goed aan en geven goede aanwijzingen tijdens de wedstrijden, dat vind ik wel fijn. Zo wordt iedereen even goed wakker geschud en kunnen we er weer volop tegenaan.” De positie op het veld van Sem is center, hij is vooral goed in rebounds en lay-up’s. “Later zou ik ook wel coach willen worden, zodat hij anderen weer wat kan leren.”

Doordeweeks ga ik met mijn fietsje naar school toe, naar Citaverde. Ik zit hier in de eerste klas. Later zou ik heel graag met dieren willen werken bijvoorbeeld in een dierentuin. Mijn lievelingsdier is een ringstaartmaki, dat is de koning uit de film van Madagaskar.” aldus Sem

Als speler van de maand heeft hij twee BSW kaartjes gekregen.  Hij is al vaker naar zo’n wedstrijd geweest en vind het gaaf om de moves van topspelers te bekijken, waar hij weer van kan leren. Daarnaast heeft Sem ook een bal gekregen. Thuis heeft hij ook een basket. Hij speelt dan ook vaak tegen zijn broers, waar hij veel van leert. En nu verslaat hij ze onderhand wel met zijn moves.

Jumping Giants Let’s Go!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Een wandeling door de binnenstad van Weert
18 september 2024 | 13:00
De-Beweegroute-Ospel-officieel-geopend-13
Week tegen Eenzaamheid, ook in Ospel
18 september 2024 | 12:00
Roaj-‘ns-uit-Neer-Winnaar-Midde-Limburgs-Leedjes-Festival-2023-Doospelse-Aod-Prinse-tweede12
Vastelaovesvereniging de Kwakkert
18 september 2024 | 10:11
Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42

Advertentie