Skip to content

Tweede werkmarkt Open Coffee Weert

Glendi
9 april 2015 | 11:47

Advertentie

werkmarkt WeertNa het succes van 2014 organiseert Stichting Open Coffee Weert op dinsdag 21 april voor de tweede maal een werkmarkt. Deze biedt 250 werkzoekenden de mogelijkheid om met de deelnemende uitzendorganisaties te speed daten. Werkzoekenden krijgen ook twee gratis workshops aangeboden (keuze uit drie workshops).

Door de samenwerkende uitzendbureaus wordt een gratis cv-check aangeboden en je kunt er een professionele cv-profielfoto laten maken voor 10 euro. Op de marktplaats is volop gelegenheid om te netwerken. Er is ook weer een mysterie-werkgever aanwezig en de drie meest originele cv’s worden met een passende prijs beloond!

Op de marktplaats staan diverse werkgerelateerde bedrijven plus extra stands van de uitzendbureaus naast een stand van Punt Welzijn en Jump Start Zuyd. 

Als je net je bachelor- of master hebt gehaald en je wilt in Limburg blijven werken, dan kan je gedurende twee jaar een betaalde traineeship volgen. Je werkt dan vier dagen per week en een dag per week volg je een ontwikkelingsprogramma. Jump Start Zuyd is ook op zoek naar Weerter bedrijven die deze Young Professionals een aaneengesloten periode willen laten (mee)groeien! 

De deelnemende uitzendorganisaties bieden diversiteit in met name fulltime banen (vast en tijdelijk) van MBO/MBO+ tot universitair/wo-niveau. Je kan speed daten met:
– Coulant Interim
– Recruitive Werving & Selectie
– Tence Inzetbureau
– Tempo Team
– Dinovo Interim
– LEAN HR Service

Het speed daten vindt plaats in een aparte zaal in verband met privacy en geluidsoverlast. Je mag maximaal drie uitzendorganisaties uitkiezen waarmee je aan tafel wilt zitten. De speed dates duren per kandidaat max. 3 minuten en je wordt ‘geklokt’. Aangeraden wordt om een pitch te schrijven en deze thuis eerst goed te oefenen! Op www.oc-weert.nl vind je tips. 

Je mag kiezen uit twee van de drie gratis workshops:
1. ‘Solliciteren 2020-style’ (30 minuten)
2. ‘Ontdek jouw (verborgen) kwaliteiten’ (60 minuten)
2. ‘Dress for Success’ (30 minuten)

De workshops worden twee maal op deze avond gegeven m.u.v. tweede workshop (deze wordt één keer gegeven). De workshops zijn gelimiteerd qua kandidaten, dus reserveer snel want vol = vol!

Inloop: vanaf 17.00 uur; start speed dates & workshops: 18.00
Entree: 6 euro p.p. incl. koffie, thee, water en TWEE gratis workshops.
Locatie: Golden Tulip Hotel, Driesveldlaan 99, Weert.
Aanmelden: http://ocweert.eventbrite.nl. Het EventBrite-ticket is het toegangsbewijs en dient meegenomen te worden. Op dit ticket staan ook de twee gekozen workshops. Wil je tussen 17:00 en 18:00 uur iets eten: voor 12,50 euro p.p. krijg je broodjes en soep (opgeven via EventBrite!).

Meer informatie en het volledige programma staat op www.oc-weert.nl of stuur een mail naar info@oc-weert.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie