Skip to content

Wethouders delen passie voor asperges met teler Bob en horecaman Coen

Redactie
15 april 2015 | 18:00

Advertentie

Restaurant Bi-j SiemDe wethouders Hubert Mackus, Henk Geraats en Hans Houtman gaan in op de uitnodiging van aspergeteler Bob van Nieuwenhoven uit Nederweert-Eind en Coen van der Zanden van De Dorpsherberg in Ospel, om samen met hen van een aspergediner te genieten. “We zijn trots op producten én ondernemers uit de streek. En het enthousiasme van Bob en Coen werkt aanstekelijk en maakt mij nieuwsgierig naar hun verhaal achter die bijzondere passie voor asperges”, aldus Hubert Mackus.

Het aspergediner op donderdag 16 april is de officiële aftrap voor het eerste verhaal in een serie van vier verhalen over ‘De Passie Van…’.

Nieuwsgierig
Nederweert en Weert barst van de gepassioneerde ondernemers. En deze ondernemers hebben allemaal een mooi en eigen verhaal: iets waarvan menigeen energie krijgt. Deze positieve energie willen we breed delen en dat is de reden waarom we onze succesvolle campagne ‘De Passie Van….’ voortzetten”, aldus Hans Bovend’eerdt, voorzitter van de LLTB-afdeling Weerterland. “Met het aspergeseizoen voor de deur hebben we de jonge aspergeteler Bob van Nieuwenhoven uit Nederweert-Eind bereid gevonden om als eerste over zijn passie te vertellen. Echter, niet alleen wij waren nieuwsgierig naar zijn verhaal”, vervolgt Hans. “Ook ondernemer Coen van der Zanden van De Dorpsherberg in Ospel wilde wel eens weten hoe dat zit tussen boeren, asperges en die bijzondere passie voor het vak. Resultaat is een prachtig gesprek tussen Bob en Coen dat we binnenkort in de media delen.”

Advertentie

2 Reacties

  1. Woërum heet idderein ut tegewoordig de godganse daag euver passie?

  2. Alweer de wethouders die hier uitgenodigd worden.
    Nodig eens iemand uit die het in deze tijd niet zo breed heeft en ook eens van een asperge diner wil genieten.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie