Skip to content

Bestuurswijziging tennisclub NTC’72

Redactie
18 april 2015 | 10:00

Advertentie

bestuur ntc72Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 12 maart is het bestuur van tennisvereniging NTC’72 op diverse plaatsen gewijzigd. Na een periode van vijf jaar hebben Monique Vossen, Pascal Bastiaans en Henrico Gijzen te kennen gegeven hun bestuursfunctie te willen beëindigen. In de aanloop naar de ALV hebben een drietal clubleden aangegeven de vacante plaatsen te willen vullen. Tijdens de ALV hebben deze kandidaten de steun van de aanwezigen mogen ontvangen.

De nieuwe bestuursleden en hun functies zijn: Marion Duijts, secretaris, Petra Konings, penningmeester en Huibert Scheijven, bestuurslid. Samen met Peter Meulen, voorzitter en Paul Custers, bestuurslid, zullen zij het nieuwe bestuur van NTC’72 vormen.

Tennisclub
 NTC’72
De tennisvereniging heeft 6 kunstgrasbanen, 2 miniveldbanen en een gezellige paviljoen met gedeeltelijk overdekt terras. Jeugd en senioren kunnen bij de club terecht om te tennissen, trainingen te volgen, mee te doen aan competities, toernooien en andere activiteiten. Iedereen is welkom op de tennisclub. Op de website www.ntc72.nl vind je alle informatie.

Koningsspelen 

Dit jaar zijn de Koningsspelen op vrijdag 24 april. Tennisvereniging NTC’72 zal tijdens deze dag kinderen van gemeentelijke basisscholen ontvangen om deze de gelegenheid te geven kennis te maken met tennis en een dag lekker met sport bezig te zijn.

Op deze dag zal tijdens de Koningsspelen het park en het paviljoen van tennisvereniging NTC’72 geopend zijn voor alle belangstellenden.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie