Skip to content

Enthousiaste vrijwilligers gezocht voor Eetpunt

Redactie
21 april 2015 | 14:07

Advertentie

vrijwilligersplatform NederweertIn de kern Nederweert is het initiatief gestart om een Eetpunt op te zetten. Het idee is om wekelijks op dinsdag een gezonde verse maaltijd te bereiden, die dan ’s avonds vanaf 18.00 uur geserveerd zal worden. Met dit Eetpunt wordt mensen de mogelijkheid geboden om samen te eten en daarmee anderen te ontmoeten, tegen een kleine financiële bijdrage. Ook zal na het eten gelegenheid zijn om gezellig na te praten of een activiteit te doen, bijvoorbeeld een kaartje leggen.

Eetpunt Nederweert

Voor het realiseren van het Eetpunt worden enthousiaste vrijwilligers gezocht. Er zijn verschillende taken die onderling verdeeld kunnen worden. De taken bestaan o.a. uit het samenstellen van het menu, inkopen doen, voorbereidingen treffen, koken, het dekken van tafels, uitserveren en opruimen. Andere taken zijn het bijhouden van het kasboek en als contactpersoon fungeren voor aan- en afmeldingen. Er worden één of meerdere vrijwilligers gezocht die de rol van kartrekker op zich willen nemen en door coördinerende taken uit te voeren het Eetpunt in goede banen leiden. Uiteraard is het belangrijk om samen te werken. Als vrijwilliger is het verder van belang om hygiënisch te werk te gaan, een luisterend oor te hebben voor bezoekers van het Eetpunt, een gezellige sfeer te kunnen scheppen en uiteraard affiniteit hebben met koken (voor grotere groepen).

Dit initiatief is momenteel nog in de ontwikkelfase. Betrokken partijen zijn nu: PSW, Gemeente, KBO, Dorpsoverleg, Cocon, Land van Horne, Steunpunt Mantelzorg en Vorkmeer. Als vrijwilliger kun je meedenken over de opzet en uitvoering van het Eetpunt samen met de andere betrokken partijen.  Wil jij meehelpen om dit initiatief tot een succes te maken? Neem dan contact op met Vorkmeer Nederweert via mail info@vpnederweert.nl of bel 0495 – 688 249. Neem ook gerust contact op voor meer informatie.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie