Skip to content

Golfdag Crossmoor Charity Cup

Redactie
21 april 2015 | 21:04

Advertentie

Golfen-op-CrossmoorOp vrijdag 12 juni 2015 wordt op de prachtige baan van Golf en Country Club Crossmoor in Weert een speciale golfdag gehouden ten bate van een bijzonder Weerter project, te weten de Stichting Voedselbank Weert. Een organisatie welke zich bijzonder inzet voor inwoners van Weert, die een ondersteuning van de Voedselbank bikkelhard nodig hebben.

Golfdag Crossmoor Charity Cup

In 2014 was de eerste editie van de Crossmoor Charity Cup, een bijzonder geslaagde golfdag die afgesloten kon worden met het bekend maken van de zeer grote opbrengst van ruim € 40.000,00 voor het Toon Hermans Huis Weert. Dit mede dankzij bijna 150 golfers, deelnemers aan de after golf party en een groot aantal sponsoren uit de wijde omgeving van Weert!

De golfers kunnen zich, via zelf samen te stellen teams van 4 personen, meten in een sportieve en uitdagende golfwedstrijd. Ook individuele inschrijving is mogelijk waarna een team wordt samengesteld van al deze inschrijvingen. Reeds veel deelnemers van de vorige editie van de Crossmoor Charity Cup hebben zich aangemeld, waardoor bij het uitsturen van dit persbericht er nog plaats is voor slechts enkele teams.

Na afloop van de wedstrijd komen alle deelnemers gezamenlijk bij elkaar voor een uitgebreid culinair en muzikaal omlijst slotfestijn. Onderdeel hiervan is ook een prachtige veiling en loterij om daarmee extra geld te genereren voor het goede doel. Gedurende de avond zal de opbrengst van deze dag bekend worden gemaakt en zal de Voedselbank Weert de symbolische cheque in ontvangst mogen nemen.

Meer informatie omtrent deze dag is op te vragen via charitycup@golfclubcrossmoor.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie