Skip to content

Roel Hermans van Cijfermeester Nederweert fietst HomeRide

Redactie
24 april 2015 | 10:17

Advertentie

HomeRide 2015 nederlandRoel Hermans van Cijfermeester Nederweert gaat fietsen voor het goede doel. Vanuit zijn bedrijf Cijfermeester gaan ze een fietstocht van 500 kilometer van Groningen tot Maastricht fietsen in 24 uur: de HomeRide. Roel roept iedereen op een hem en dus het goede doel te steunen en heeft hiervoor een speciale actie opgezet. Dit jaar wordt de HomeRide gereden op 27 & 28 juni.

HomeRide

Alle lokale donateurs krijgen de mogelijkheid om op een pagina in het WTV Magazine vernoemd te worden. Voor een bedrag van € 50 een tekstuele vermelding, voor € 150 een vermelding met logo.

Het Ronald McDonald Kinderfonds is een geweldig goed doel, dat ervoor zorgt dat zieke kinderen in het ziekenhuis hun ouders altijd dichtbij hebben. Moet je je indenken dat je kind kanker heeft, of een ernstige hartafwijking, of een stofwisselingsziekte. Het enige wat je dan kan doen als ouder is er zijn voor je kind, hem vasthouden en troosten als dat nodig is. De Ronald McDonald Huizen maken dat mogelijk. Ouders logeren vlakbij het ziekenhuis en kunnen op ieder moment bij hun zieke kind zijn. En dat heeft ook nog een bewezen positief effect op het genezingsproces.

homerideDit jaar fietsen we voor het eerst door de Ronald McDonald steden Den Haag en Leiden en passeren we Ronald McDonald Huis AMC Amsterdam, het eerste Ronald McDonald Huis in Nederland en zelfs in Europa. Met meer dan 1000 fietsers gaan we HomeRide fietsen en we willen zo veel mogelijk geld binnenhalen. Ik hoop dat je met mij alle gezinnen met een ernstig ziek kind wilt helpen in een van de meest heftige periodes in hun leven. En dat kan heel simpel via deze donatiebuttonSponsor rood.

Namens alle kinderen in het ziekenhuis alvast bedankt.

CijferMeester is een landelijke franchiseorganisatie van administratiekantoren. Ze zijn in totaal met circa 60 kantoren door heel Nederland. Elk jaar schenken ze aandacht aan een maatschappelijke initiatief, dit jaar kiezen ze voor de HomeRide

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie