Skip to content

Algemene Ledenvergadering Wilskracht Nederweert

Redactie
3 mei 2015 | 12:14

Advertentie

Wilskracht Nederweert ALVOp vrijdag 8 mei houdt de Gymnastiekvereniging Wilskracht Nederweert een algemene ledenvergadering.

Ledenvergadering Wilskracht Nederweert

Gehoopt wordt om op de ALV de ontstane impasse te doorbreken waarmee opnieuw een gym- en turnaanbod in Nederweert wordt gegarandeerd. Alle leden van Wilskracht zijn op 8 mei van harte welkom. De vergadering begint om 20:00 uur en vindt plaats in het café van sporthal de Bengele.

Advertentie

3 Reacties

  1. Door wie wordt deze vergadering geïnitieerd?
    Er is toch geen bestuur meer? Veel kinderen zijn overgestapt naar Shintai.

    • Zelfs door de oud-leiding werd al op 14 april geschreven dat Wilskracht niet meer bestaat en dat de vaste leidsters ontslagen waren! Hoe moet dit verder?

  2. wilskracht een club die goede turnsters heeft die goed presteren die kun je als gemeente niet zo maar laten barsten en niet alleen de turnsters maar ook de andere verenigingen die daar trainen etc het is te gek voor woorden nu hebben ze niets en als ze. al eerder een oplossing hadden gevonden was kwam er nog geld binnen zelfs het organiseren van wedstrijden was een welkome bijdrage maar de gemeente slaapt in nederweert en zet zich zich. niet in voor de sport wat erg belangrijk is in deze tijd .Er moet echt wel een oplossing te vinden zijn die ze weer op de been kan helpen dit is werkelijk triest voor iedereen. ! Ik zou zeggen. Gemeente bij verkiezingen. kunnen je alles en beloven jullie de kiezers er te zijn dus doe er nu ook iets aan en help ze ! iedereen naar de vergadering en steun wilskracht


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50

Advertentie