Skip to content

F1 Eindse Boys gehuldigd

Redactie
10 mei 2015 | 21:33

Advertentie

F1 Eindse Boys gehuldigdZondagmiddag werden de kampioenen van de Eindse Boys gehuldigd. Na een spannende wedstrijd in de nacompetitie van het 1e van de Eindse Boys was het tijd om de F1 te huldigen voor hun kampioenschap en bijzondere prestatie om dit twee keer op rij en ongeslagen te doen.

F1 Eindse Boys gehuldigd

Maar eerst de wedstrijd Eindse Boys – Egchel. De eerste helft was Egchel duidelijk sterker en moesten de boys er hard aan trekken, uiteindelijk ging men met 0-1 de rust in en moest er hard gewerkt worden, wat resulteerde in een 2-1 voorsprong voor de Eindse Boys. Helaas werd het voetbal vanaf dat moment minder een samenspel en resulteerde dit uiteindelijk in de gelijkmaker van Egchel. Met een eindstand van 2-2 is de start in de nacompetitie gemaakt, maar moet er zeker nog hard gewerkt worden om in aanmerking te komen voor een plek in de vierde klas.

Na deze enigszins teleurstelling was het tijd voor de huldiging en roemde de speaker de kwaliteiten van het 1e F-team dat ongeslagen voor de 2e keer kampioen is geworden in twee opeenvolgende klassen. Het eerste van de Eindse Boys ging met deze kampioenen op de foto en spoten, alsof het champagne was, water over de jongens heen. Die vonden dit natuurlijk geweldig! Na de felicitaties was het tijd om van het veld te gaan en kon men nog even nagenieten in het zonnetje.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie