Skip to content

Cirque de Weert

Glendi
19 mei 2015 | 18:00

Advertentie

circus centrum WeertZondag 31 mei organiseert Winkeliersvereniging Centrum Weert Promotion de tweede editie van Cirque de Weert. Tussen 12.00 en 17.00 uur kunnen bezoekers genieten van zo’n 25 circusacts in het centrum van Weert.

De straten en pleinen worden deze winkelzondag omgetoverd tot een groot openluchtcircus. Op verschillende locaties presenteren artiesten zowel spannende als humoristische acts, van messenwerpen tot jongleren en van vuurspuwen tot clownerie.. Zo kan het zomaar zijn dat je getuige bent van een spectaculaire act waarbij een artiest stoelen op zijn kin balanceert of dat je terecht komt in een spannende actiescène uit het Wilde Westen. Tijdens Cirque de Weert is het extra leuk om met de hele familie naar het centrum van Weert te komen, want het circus is natuurlijk voor jong en oud.

Op verschillende locaties in de straten en op pleinen worden de programmatijden aangegeven. Het overzicht vind je ten tijde van het evenement ook op de website van de winkeliersvereniging, www.centrumweertpromotion.nl.

Kepèl Gootgemootj presenteert het nieuwe initiatief Brasse op de Terrasse. Samen met een aantal artiesten creëren zij een Franse sfeer, met sfeervolle muziek en schilders met schildersezels zoals in het echte Montmartre in Parijs. Van 13.00 tot 14.30 uur verhuizen ze naar Café Het Swaentje en daarna tot 17.00 uur bij het terras van het Bruine Paard.

Tegelijkertijd wordt ook de Stadstriathlon Weert 2015 georganiseerd en vinden er verschillende triathlonwedstrijden plaats op het Bassin. De tribunes zijn vrij toegankelijk. Vanwege de wedstrijden is de stadsbrug afgesloten, maar evengoed zijn alle parkeerplaatsen in de binnenstad bereikbaar. Hiervoor worden door bebording en aanwezige verkeersregelaars aanwijzingen gegeven.

Elke laatste zondag van de maand is het winkelzondag in Weert. De volgende editie is op 28 juni. Dan organiseren ondernemers van de Maasstraat de jaarlijkse Italiaanse Dag en vindt op de Nieuwe Markt voor het eerst het Streetball Masters Tournament plaats. Meer informatie over winkelzondagen in Weert vind je op de website van de winkeliersvereniging.

centrum Weert

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50

Advertentie