Skip to content

B-jeugd SV Leveroy kampioen na 5-1 overwinning

20 mei 2015 | 15:00

2014-2015-b1-jeugd-met-leiding-kampioen-16-mei-2015BEVO B1 – SV Leveroy B1 1 – 5. In Beringe moest de B-jeugd winnen om aanspraak te maken op de kampioenstitel. Het Leiverse publiek was massaal toegestroomd en Beringe zag Rood-Wit. Doordat er gewonnen moest worden merkten de spelers de druk en bleven ze vooral op de aanval spelen. Helaas bleven de spitsen steeds steken op de uitstekende keepster (ja, je leest het goed) van BEVO die werkelijk alle ballen uit het doel hield. Achteraf bleek dat zij ook bij de vrouwen van BEVO keepte.

SV Leveroy

Na een half uur was het toch Colin Beeren die de spelers en het publiek liet juichen. 0-1 , een verdiende stand want er werd bijna alleen op de helft van BEVO gevoetbald. De rust werd dan ook met deze stand opgezocht hetgeen de verdienste van hun keepster was.

Na rust kreeg BEVO een corner en net als bij het eerste van Leveroy werd deze met frutselwerk in het doel van Leveroy gewerkt , 1 – 1. De leider van SV Leveroy had het niet meer, het zou toch niet… SV Leveroy was echter gewoon de betere ploeg en toen Colin Beeren onreglementair voor het doel werd tegengehouden, was het Marijn Hermans die de 1 – 2 scoorde via een penalty. Deze bevrijding kwam als geroepen want de B-jeugd bleef drukken en binnen 5 minuten stond het 1 – 3 via Gianni Geraats en 1 – 4 via Colin Beeren. Beide goals kwamen tot stand via uitstekende passes en combinaties. Daarna kwam Colin Beeren via links nog bij de goal en de bal kaatste af op de doelpaal waarna Gianni Geraats als het ware de bal er in liep. Eindstand 1 – 5 voor Leveroy.

Wat ook gezegd mag worden: BEVO speelde uiterst sportief en de zeer correct leidende scheidsrechter uit Beringe voelde de wedstrijd goed aan. Helaas maken we dat ook wel eens anders mee. Samen met Rood-Wit Nyrstar heeft SV Leveroy 21 punten echter Leveroy heeft een hoger doelsaldo
en ook nog eens het onderlinge duel van Rood-Wit met 6-1 gewonnen. Een terechte kampioen dus.

Uiteraard is dit een uitstekende teamprestatie van de B-jeugd want iedereen heeft zich dit seizoen met volle inzet gegeven om tot zover te komen.
De spitsen van de B-jeugd deden het ook niet slecht. Colin Beeren was met 3 hattricks en 16 doelpunten de meeste verdedigers te slim af maar ook Gianni Geraats, Nick Opheij, Daniel Breukers, Ruben van den Broek en Marijn Hermans wisten regelmatig te scoren. In totaal werden er 35 doelpunten gemaakt in 8 wedstrijden.

Nogmaals proficiat jongens met deze fantastische teamprestatie!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Hunted-2024-22
Maar liefst 150 deelnemers
18 oktober 2024 | 20:30
Merefestival-2025
Zet 27 en 28 juni 2025 in je agenda!
18 oktober 2024 | 20:00
Beau-Engbersen-Sport-bij-nederweert24
Sport bij Nederweert24
18 oktober 2024 | 19:30
2024_10_18-15.000-voor-lokale-verenigingen-Heerschap-33
Spek de kas actie
18 oktober 2024 | 19:00

Advertentie