Skip to content

Eerste theatershow voor Wendy van Dooren

Glendi
26 mei 2015 | 12:30

Advertentie

Flyer Theatershow Wendy van DoorenWat begon als een droom wordt aanstaande zaterdag 30 mei werkelijkheid voor de Weerter zangeres Wendy van Dooren: een eigen muzikale theatershow. Wendy, voor wie zingen al van kleins af aan een grote passie is, timmert de laatste jaren flink aan de weg en heeft al legio optredens op haar naam staan. Met als hoogtepunten optreden tijdens het koninklijke bezoek in Weert op Koninginnedag (2011) en haar hoofdrol in de musical de Rogstaekerslegende (2014). Na het uitbrengen van haar eerste eigen CD-single ‘Still on my mind’ eind 2013 kruipt het muzikale bloed van deze talentvolle dame nu richting theater.

Wendy van Dooren

‘Maandenlang ben ik, dag in dag uit, bezig geweest met het schrijven van nummers en met decors, licht, geluid, etc. Het resultaat mag er zijn. Een zeer gevarieerd programma met ook nog eens een mooi verhaal als rode draad. Een zeskoppige live-band zal mij muzikaal begeleiden. De verwachtingen zijn hooggespannen.’

‘In my dreams’ neemt je op gepassioneerde wijze mee op muzikale reis: herinneringen, hoogtepunten, dromen en ambities worden met intieme luistermomenten, muzikale helden en eigen liedjes muzikaal ondersteund door een zeskoppig combo. Een avond om van te dromen!

Nieuwsgierig? Zin in een heerlijk avondje theater? Bestel dan meteen je kaartje(s) via: www.munttheater.nl Zie ook: www.wendyvandooren.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie