Skip to content

Kleutergym door Jorine Scheepers

Redactie
1 juni 2015 | 15:25

Advertentie

kleuter gymJorine Scheepers is eind maart  in Nederweert-Eind gestart met kleutergym voor peuters en kleuters in de leeftijd van 3 t/m 5 jaar.

Kleutergym door Jorine Scheepers

Nadat Wilskracht in februari abrupt met al haar lessen (waaronder de kleutergym) moest stoppen, hebben de kinderen wekenlang geen gymles gehad. Dit vond ze jammer. Ze heeft de ouders van de andere kleuters gepolst of er interesse in een doorstart was. En dat was er. Inmiddels is er een leuke groep peuters en kleuters bij elkaar die samen een uur lang gymles krijgen in de Reigershorst te Nederweert-Eind.

De les is opgedeeld in blokken waarbij spelenderwijs de motorische vaardigheden worden getraind en het uithoudingsvermogen wordt aangesproken. Ze beginnen met een warming-up op vrolijke dans- en meezingmuziek. Daarna doen ze wat motoriekoefeningen zoals op de tenen lopen, hinkelen, achteruit lopen, springen, huppelen etc. Het derde blok bestaat uit een circuit met diverse attributen. Waarbij ze over banken moeten lopen, op kasten moeten klimmen en eraf springen, door tunnels mogen kruipen of aan touwen mogen slingeren. Nadat de kids alles hebben opgeruimd, doen ze nog een spelletje waarbij ze hun energie nog even kwijt kunnen. Tenslotte eindigen ze in de kring waar ze de laatste liedjes zingen en de les afsluiten.

De lessen worden gegeven op zaterdagmorgen van 10.00 – 11.00 uur in de Reigershorst in Nederweert-Eind. Er zijn nog enkele plekken vrij. Kinderen mogen gerust een keertje komen meedoen om te kijken of ze het leuk vinden!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie